Στο Άγιο Όρος ο Νίκος Πολυδερόπουλος μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού του

Είναι γνωστή η στενή του σχέση με την θρησκεία

Must Read

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Νίκο Πολυδερόπουλο, που ανήμερα τα Χριστούγεννα έχασε» τον αδερφό του Παντελή, μόλις σε ηλικία 28 ετών.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο αδερφός του είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο, γιατί τον ταλαιπωρούσε ένας πονόλαιμος, αλλά τον έδιωξαν…

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί οι υπόλοιποι για να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στον γιατρό και του είπε δεν είναι κάτι και ότι μπορεί να φύγει. Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να κάνουμε γιορτή μαζί. Όταν έφτασε είπε “ήρθα, έφερα το δώρο” και έπεσε. Και από τότε τελείωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, τις εισπνοές κτλ… ήρθε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω» είχε πει συγκλονίζοντας για τον θάνατο του αδερφού του ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Την Δευτέρα ο ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος, καθώς είναι γνωστή η στενή του σχέση με την θρησκεία και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει επισκεφτεί το Άγιο Όρος και τώρα ειδικά το είχε μεγάλη ανάγκη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This