Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Ο πατέρας μου έκανε οντισιόν τα τραγούδια του πάνω απ το τηγάνι με τους κεφτέδες της μητέρας μου»

Ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, εκμυστηρεύτηκε μερικές άγνωστες ενδιαφέρουσες ιστορίες για τον πατέρα του

Must Read

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έκανε μερικές αποκαλύψεις στη στήλη«Secret Stories» της εκπομπής «Πάμε Δανάη», λέγοντας άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του πατέρα του.

«Αυτό που δεν ξέρει κανείς είναι ότι όταν έγραφε όλα τα μεγάλα τραγούδια τα έκανε οντισιόν στην μητέρα μου, που εκείνη τη στιγμή τηγάνιζε κεφτέδες, και της τραγουδούσε από πάνω της με το μπουζούκι. Όλες οι μεγάλες επιτυχίες του πάτερα μου έχουν γραφτεί πάνω από ένα τηγάνι», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Και συνέχισε με την επόμενη διήγηση: «Μια άλλη ιστορία που θυμάμαι και έχει πάρα πολλή πλάκα ήταν ότι ο πατέρας μου λίγο πριν τις συναυλίες που κάναμε μαζί μονίμως κάπου ήταν και κάτι τσιμπούσε, κάτι έτρωγε. Ήμασταν σε μία συναυλία και ήταν μια λαοθάλασσα κόσμου και όλοι περίμεναν πότε θα βγει και εκείνος ήταν μέσα σε ένα σκάφος κι τηγάνιζαν και έτρωγαν ψάρια και πάω και του λέω “βγαίνεις” και μου λέει “βλέπεις ότι τρώω και με ενοχλείς”».

Τέλος περιέγραψε ένα άλλο περιστατικό από μια περιοδεία στην Αμερική: «Θυμάμαι να τραγουδάμε ένα βράδυ, σε μια συναυλία νομίζω ότι ήμασταν στην Αμερική και κάποια στιγμή ήταν μια παρέα στις μπροστινές θέσεις και ήταν μια κυρία καθωσπρέπει και φώναζε στον πατέρα μου να πει το “Μια γυναίκα φεύγει” του έλεγε λοιπόν “Μια γυναίκα φεύγει” ξανά και ξανά και αφού απελπίστηκε από τις φωνές, μετά το έλεγε ο άντρας της “Μια γυναίκα φεύγει Γρηγόρη”, “Μια γυναίκα φεύγει” και κάποια στιγμή ο πατέρας μου σταματάει και του λέει “Ας την να φύγει”».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This