«Σεισμός» για τον Γιώργο Λαμπάτο: Γίγαντας ο Αδαμαντίδης, έκθετος ο Μπιμπίλας που ήξερε αλλά δεν έδρασε

Η συμπονετική Φόνσου και το τσουνάμι συμπαράστασης στον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο που δεν έχει ούτε να... φάει!

Must Read

Κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα και σεισμός στη showbiz μετά τις αποκαλύψεις της «Espresso» για τον ηθοποιό Γιώργο Λαμπάτο και το δράμα που βιώνει στο υπόγειο διαμέρισμα της θλίψης και της δυστυχίας!

  • Από τον
    Νίκο Νικόλιζα

Γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο του τραγουδιού, του θεάτρου και του χορού, άνθρωποι φτωχοί, μεροκαματιάρηδες αλλά και επιχειρηματίες κατέκλυσαν χθες όλη την ημέρα το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας μας αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών που προέβαλαν το ρεπορτάζ-γροθιά στο στομάχι, με σκοπό να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον ηθοποιό και να τον βγάλουν από την οικονομική ανέχεια στην οποία βρίσκεται. Ηταν τέτοιος ο χαμός για θέμα της «Espresso» αναφορικά με όσα περνά το άλλοτε χαμογελαστό παιδί του «Χάι ροκ» και του «Λαβ σόρρυ» που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Η σύζυγος του Φωκά

Ολα άρχισαν από την πληροφορία της συζύγου του Σπύρου Φωκά, Λίλιαν, η οποία πριν από μία εβδομάδα, όπως η ίδια μας ανέφερε, είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΕΗ και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρο Μπιμπίλα για την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιώργος Λαμπάτος, με σκοπό το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών να μεριμνήσει για εκείνον. «Ο κ. Μπιμπίλας έδειξε αμέσως ενδιαφέρον και μας υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον ηθοποιό. Ωστόσο όσο περνούσαν οι μέρες δεν είχε γίνει καμιά επικοινωνία και φοβήθηκα μήπως ο Γιώργος βάλει τέρμα στη ζωή του. Ετσι απευθύνθηκα στην “Espresso”, μπας και βρεθεί λύση μέσω της δημοσιότητας» αναφέρει φανερά συγκινημένη η επιστήθια φίλη του, η οποία όλους αυτούς τους μήνες στέκεται βράχος στο πλευρό του ταλαιπωρημένου ηθοποιού.

mde

Η «Espresso» αμέσως μετά τη συγκεκριμένη πληροφορία ενήργησε τάχιστα με σκοπό να βοηθήσει τον ηθοποιό. Σχεδόν τρεις ολόκληρες ώρες η «Espresso» και ο υπογράφων βρέθηκαν στο μουχλιασμένο υπόγειο διαμέρισμα του ηθοποιού στην πλατεία Αμερικής καταγράφοντας καρέ καρέ όλα όσα βιώνει ο ίδιος. «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στον δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Επαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του ανάμεσα από αναφιλητά, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ τον μήνα, συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω» ανέφερε, εξηγώντας τους λόγους που τον ανάγκασαν να φτάσει στο έσχατο σημείο της δημοσιοποίησης του δράματός του. «Δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορώ να ευχαριστήσω την “Espresso” που με ώθησε να αναφερθώ δημόσια σε όσα βιώνω. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και την αγαπημένη μου φίλη Λίλιαν Φωκά για όσα έχει κάνει όλους αυτούς τους μήνες για μένα. Μου δώσατε μια αχτίδα φωτός σε όλα αυτά που περνάω! Ευχαριστώ και τον καθένα χωριστά από όλους όσοι με βοήθησαν» είπε στην εφημερίδα μετά την τεράστια πανελλαδική απήχηση που είχε το θέμα που αναδείξαμε.

Ο Γιώργος Λιάγκας

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ ανέδειξε χθες το πρωί και η εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος επικοινώνησε με την πρόεδρο του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού Αννα Φόνσου, με τη μεγάλη ηθοποιό να λέει συγκινημένη στον αέρα: «Δεν ξέρω προσωπικά τον Λαμπάτο, ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός! Αυτό που θέλω να πω και στον Λαμπάτο και στους άλλους ηθοποιούς είναι ότι το Σπίτι του Ηθοποιού είναι πάντα κοντά τους για να τους βοηθήσει. Διάβασα και εγώ ότι δεν έχει να φάει… Μπορεί να έρχεται εδώ, να τρώει μεσημέρι βράδυ, παρέα με τους άλλους ηθοποιούς. Να κάθεται και, αν κάνουμε κάτι σε παραστάσεις, να συμμετέχει. Αυτή τη στιγμή δεν έχω δωμάτιο να τον βάλω να καθίσει. Αργότερα μπορεί κάτι να βρούμε, κάνουμε και το δίπλα κτίριο, θα έχει και εκεί δωμάτια, μπορεί να καθίσει σε εμάς»!




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», από τους πρώτους καλλιτέχνες που επικοινώνησαν με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει τον ηθοποιό και να του δώσει χέρι βοηθείας βγάζοντάς από την οικονομική ανέχεια στην οποία έχει περιέλθει, καθώς και ένας πασίγνωστος χορογράφος, που ζήτησε να μη βγει προς τα έξω το όνομά του!

Δείτε επίσης:

Σε άθλια κατάσταση ο Γιώργος Λαμπάτος: «Δεν έχω να φάω! Παίρνω μέχρι αποτσίγαρα από τον δρόμο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This