Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Την ημέρα που έφυγε ο πατέρας μου είχα παράσταση! Ήταν από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει»

Η Κατερίνα αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ενοχλεί από τον ηθοποιό.

Must Read

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους και επιτυχημένους ηθοποιούς της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο βέβαια αφού βρίσκεται στον καλλιτεχνικό χώρο για πάνω από 20χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική. Έκτοτε βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο είτε μέσω τηλεοπτικών σειρών, είτε μέσω του κινηματογράφου ή ακόμη και μέσω του θεάτρου.

Για την πορεία του μέχρι τώρα ως ηθοποιός μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» και με τον τρόπο του τόνισε πόσο πολύ αγαπάει τη δουλειά του.

«Είμαι πλέον 24 χρόνια στον χώρο και, αν με ρωτήσεις, δεν καταλαβαίνω πως πέρασαν. Βέβαια με την δουλειά που κάνουμε, επειδή πάμε με μια ταχύτητα φωτός, δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσεις και πολλά πράγματα. Απλά η μία δουλειά έφερνε την άλλη. Οπότε, όταν μπαίνεις σε όλο αυτό, είναι ένας κύκλος που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτά τα χρόνια πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα και πάρα πολύ ευχάριστα. Άφησαν μια πολύ γλυκιά γεύση και ικανοποίηση. Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους που δεν έχω ζήσει δύσκολες στιγμές», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στο κατά πόσο επηρέασε ο χωρισμός του με την Βάσω Λασκαράκη την κόρη τους Εύα.

Να θυμίσουμε ότι o ηθοποιός ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη από το 2009. Γνωριστήκανε στα γυρίσματα της σειράς «Η Πολυκατοικία» όπου συμπρωταγωνιστούσαν.  Το 2013 αποφάσισαν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο και και σε ένα μήνα περίπου γεννήθηκε η κόρη τους, Εύα. Έπειτα όμως από 9 χρόνια κοινής πορείας, οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν το χωρισμό τους.

«Δεν θεωρώ ότι κόρη μας επηρεάστηκε από το διαζύγιο μας, περισσότερο επηρεαστήκαμε εμείς από το πώς μπορεί να νιώσει η κόρη μας για αυτή την αλλαγή. Είναι η ανησυχία για το πώς θα το αντιμετωπίσει το παιδί και κάνεις σενάρια δικά σου», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Η σχέση μου με τη μικρή είναι εξαιρετική και όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δυνατή. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Η κόρη μας μέχρι και πριν από λίγο καιρό δεν είχε σκεφτεί το κομμάτι της υποκριτικής, πιστεύω ότι το είχε λίγο άγχος. Τον τελευταίο καιρό όμως, κάνει ερωτήσεις δηλαδή τώρα που είδε τα παιδάκια που παίζουν στην ταινία «Κουραμπιέδες από χιόνι», σκεφτόταν αν θα μπορούσε να παίξει και εκείνη σε κάτι αντίστοιχο. Θεωρώ όμως, ότι είναι δύσκολο να ξεφύγει από τον χώρο τη υποκριτικής», συμπλήρωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο ηθοποιός ωστόσο ξαναέφτιαξε τη ζωή του και εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη σχέση με την εξίσου ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού. Για το  ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ξεκαθάρισε: «Το ενδεχόμενο να αποκτήσω κι άλλο παιδί δεν θα είναι κάτι που θα προγραμματίσω. Αν συμβεί έχει καλώς αν δε συμβεί και πάλι εντάξει. Δεν θα βάλω πρόγραμμα για κάτι τέτοιο. Έτσι ήρθε και η η Εύα στην ζωή μου. Μου αρέσει να μην υπάρχει αυτό το πρόγραμμα, γιατί αυτό είναι και λίγο αγχωτικό».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένεια του αλλά και την σχέση που έχει με τον αδερφό του δηλώνοντας πως: «Με τον αδελφό μου έχουμε εξαιρετική σχέση. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μη βρισκόμαστε συχνά λόγω του ότι έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο με την οικογένεια του, αλλά μιλάμε καθημερινά. Όταν οι γονείς μας χώρισαν ο αδελφός μου πήγε με τον πατέρα μου και εγώ με τη μητέρα μου γιατί ήμουνα μικρότερος. Παρόλα αυτά η σχέση μας μέσα στα χρόνια είναι αναλλοίωτη, έχουμε μεγάλη αγάπη ο ένας για τον άλλον».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον θάνατο του πατέρα του και στον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκε εκείνος και ο αδερφός του. «Ο πατέρας μου είχε καρκίνο! Του έδωσαν τρεις μήνες ζωής! Ο αδελφός μου είχε πέσει σε κατάθλιψη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για την δύσκολη εκείνη στιγμή εξομολογήθηκε πως: «Ο πατέρας μου έφυγε χωρίς να γνωρίζει από τι έφυγε. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος γιατί εγώ τότε είχα και παραστάσεις. Την ημέρα που το έμαθα έκανα την παράσταση μου το βράδυ, μετά πήγαμε τον θάψαμε και το βράδυ έπαιζα σε άλλη παράσταση στη Θεσσαλονίκη.

Από την μία είναι άγριο πράγμα αυτό, από την άλλη όμως είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις εκείνη τη στιγμή. Ήταν μάλιστα και από τις καλύτερες παραστάσεις που είχα κάνει εκείνη. Νομίζω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι αυτή (σ.σ. να ξεχαστείς και να εκτονώσεις κάπου αλλού την ενέργεια σου) αντί να κάτσεις να κλειστείς στον εαυτό σου και σε ένα σπίτι.

Πάντα σκεφτόμουν πως θα ήθελε ο πατέρας να με βλέπει από εκεί που είναι, με το που πέθανε. Πως θα ήθελε, τι θα ήθελε να κάνω; Να κλαίω; Δεν θα ήθελε να κλαίω. Βέβαια και πρόλαβε να με δει να κάνω ωραία πράγματα στον χώρο και ήταν πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί με την επιλογή μου και οι δυο μου γονείς, η μάνα μου και ο πατέρας μου, φούσκωναν σαν παγώνια από την περηφάνεια», είπε χαρακτηριστικά.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε και η αγαπημένη του σύντροφος η οποία μίλησε για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της σχέσης τους.

«Όταν τον πρωτογνώρισα καλά, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι συνειδητοποίησα ότι είναι σύγχρονος Σταχτομπούτος. Είναι ένα πανέμορφο, αυτοδημιούργητο αγόρι. Του δόθηκαν ευκαιρίες, ναι, αλλά τις άρπαξε. Ο λόγος που δεν είναι καμένο χαρτί είναι ότι είναι πανεύκολο να τον αγαπήσεις.

Πιστεύω στον ποιοτικό χρόνο σε ένα ζευγάρι και δεν έχω νιώσει ότι τον στερούμαι.

Δεν είμαστε σταρ, είμαστε ομάδα και σε αυτή την ομάδα όταν πονάει πονάω και το αντίστροφο. Αυτό νομίζω ότι είναι και η επιτυχία αυτής της συνάντησης.

Κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον και αυτό είναι πολύ λυτρωτικό», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Έχεις ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά σου, μην το κρύβουμε από τον κόσμο, δεν σε έχει χτενίσει κανείς ούτε στο θέατρο ούτε στην τηλεόραση, τα κάνει όλα μόνος του» είπε χαρακτηριστικά για το αψεγάδιαστο μαλλί του.

«Αν δεν ήταν ηθοποιός θεωρώ θα ήταν σεφ. Του αρέσει πάρα πολύ η κουζίνα. Στον ελεύθερό του χρόνο βλέπει βιντεάκια με ψάρεμα ή συνταγές» αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Έχουμε κοινά όνειρα, αν δεν το κάνεις αυτό με τον σύντροφό σου σημαίνει ότι ζεις με ημερομηνία λήξης και δεν είναι ό,τι καλύτερο για μία συντροφική σχέση.

Δεν τον έχω δει ποτέ να κλαίει. Μόνο να δακρύζει και μάλιστα σε ταινίες. Μου είχε κάνει πολλή εντύπωση, δεν του το έχω πει ποτέ. Νομίζω ότι είναι δυνατός και θέλει η γυναίκα του να είναι επίσης δυνατή, δεν θέλει να φανεί ότι είναι πιο πάνω, πιο ικανός ή δυνατός. Όταν με βλέπει να κλαίω τσαντίζεται, δεν του αρέσει. Να μας πει ο ίδιος γιατί συμβαίνει αυτό» δήλωσε στην συνέχεια με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να απαντά ότι: «Το ξέσπασμα της Κατερίνας στο στρες είναι πάντα το κλάμα. Εγώ δεν το μπορώ το κλάμα. Δεν μπορώ να τη βλέπω να κλαίει. Πρέπει να είναι πιο πάνω από αυτή την κατάσταση. Για μένα ποτέ δεν ήταν το κλάμα η λύση, ακόμα και στον θάνατο του πατέρα μου. Θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο δυναμικά».

«Δεν είναι πάντα γελαστός, πρόσχαρος, αλλά που βλέπεις παίρνεις, δεν διαφέρουν τα λόγια από τις πράξεις του και αυτό τον κάνει τόσο γοητευτικό» συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Όσον αφορά τα αρνητικά του ηθοποιού, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε πως: «Με ενοχλεί το χάος που έχει στην καθημερινότητά του, που θεωρεί ότι δεν πρέπει να σημειώσει τίποτα, ότι είναι πρωινός τύπος ενώ δεν είναι. Δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο τη μέρα της γιορτής του. Θερμή παράκληση, μην τον παίρνετε τη μέρα της γιορτής του. Και μην με παίρνετε εμένα να μου κάνετε παράπονα! Σταματήστε να τον παίρνετε και μη με βάζετε να απολογούμαι για αυτό».

«Αν είναι να μιλάω 6-7 ώρες στο τηλέφωνο… Έχω μηνύματα ακόμα πέρσι. Συγγνώμη δημόσια από όλους» απάντησε εκείνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This