Τάνια Τσανακλίδου: «Θα δικαστώ τον άλλο μήνα – Πόση ανοησία στο μυαλό τους;»

Δικαστικοί μπελάδες για την γνωστή ερμηνεύτρια

Must Read

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα κάτσει η γνωστή και αγαπημένη ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου, όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά στην εκπομπή της  ΕΡΤ «Στούντιο 4».

Η ίδια βρέθηκε μπλεγμένη μετά από δηλώσεις της σε συνέντευξη που παραχώρησε λίγους μήνες αφότου έγινε κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία.

«Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει σε αυτόν τον κόσμο και όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο ανθρωπιάς, στον διπλανό μου και στην οικογένειά μου. Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει και στο επάγγελμά μου. Πρέπει να σας πω, βέβαια, ότι παρά τρίχα αύριο θα δικαζόμουν. Δεν το ξέρει κανένας, αλλά σας το λέω» δήλωσε στην εκπομπή και πρόσθεσε:

Τάνια Τσανακλίδου

«Είχα δώσει μία συνέντευξη στην «Αυγή» το 2020, μια πολύ μεγάλη συνέντευξη, που ανάμεσα σε όλα και στον προβληματισμό μου έκανα και μία πολιτική τοποθέτηση και είπα ότι έτσι όπως είναι ο κόσμος, πρέπει να γίνει μία εξέγερση. Με κάποιους από την Πελοπόννησο με έστειλαν στον εισαγγελέα και είπαν πως αφήνετε να ξεσηκώνετε τον κόσμο σε βιαιοπραγίες. Θα δικαζόμουν αύριο, αλλά απέχουν οι δικηγόροι και θα πάει Φλεβάρη. Φυσικά και θα συνεχίσει. Ότι ξεσήκωσα τον κόσμο σε βιαιοπραγίες και λέω ρε παιδί μου πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων; Δεν βλέπουν μία ηλικιωμένη γυναίκα» ανέφερε η ερμηνεύτρια.




Σημειώνεται ότι η Τάνια Τσανακλίδου είχε δηλώσει τότε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: «Ελπίζω σε μια μεγάλη, ωραία εξέγερση, η οποία δυστυχώς δεν θα είναι ούτε αναίμακτη ούτε πολιτισμένη. Θα είναι άγρια. Γιατί ελπίζω; Γιατί αυτός ο θάνατος που ζούμε κάθε μέρα, αυτή η αφαίμαξη όλης της ψυχικής υγείας και της πνευματικότητας, είναι χειρότερη. Οι τηλεοράσεις πρέπει να κλείσουν στα σπίτια των ανθρώπων, γιατί είναι μεγάλη καταστροφή, πρέπει να τελειώνουμε μαζί της, καθώς μας υπαγορεύει πώς να σκεφτόμαστε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This