Η Χριστίνα Βραχάλη ξεκίνησε το strolling around με τη νεογέννητη κόρη της

«Η ζωή ξεκινά. Η πρώτη διαδρομή μέχρι το σπίτι, οι πρώτες βόλτες με το καρότσι και τα πρώτα απίστευτα κατορθώματα!» έγραψε η αθλητικογράφος

Must Read

H Xριστίνα Βραχάλη έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από περίπου ένα μήνα όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της, που θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της, δηλαδή Ειρήνη.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο στις 20 Δεκεμβρίου 2023 και η αθλητικογράφος αποφάσισε να την κρατήσει παρόλο που χώρισε με τον πατέρα του παιδιού της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Την πρώτη της βόλτα με το καρότσι το έκαναν μητέρα και κόρη χθες και η Χριστίνα Βραχάλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που στη λεζάντα έγραψε: «Η ζωή ξεκινά. Η πρώτη διαδρομή μέχρι το σπίτι, οι πρώτες βόλτες με το καρότσι και τα πρώτα απίστευτα κατορθώματα!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This