Λένα Μαντά: «Μια φορά βρήκα στην τσέπη του ένα χαρτάκι που έγραφε Belinda και έναν αριθμό, τελικά ήταν…»

«...μια μηχανή του καφέ και ο αριθμός, ο κωδικός του ανταλλακτικού...» εξήγησε

Must Read

Η Λένα Μαντά έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στη φτώχεια που πέρασε στο παρελθόν, στην παθολογική ζήλια που έχει στον άνδρα της, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που πέρασε τόσο η ίδια όσο και εκείνος.

«Δεν πέρασα ποτέ κρίση στον γάμο μου. Οι οικονομικές δυσκολίες ήταν δυσθεώρητες, δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε μία βόλτα με τα παιδιά μου. Δεν μπορούσαμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές μας ανάγκες. Κατάφερα να πάω βόλτα τα παιδιά μου όταν κέρδισα μία φορά χρήματα και ακόμα το θυμούνται» είπε σχετικά με τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος.

«Είπα σε μία γυναίκα που κοιτούσε τον άνδρα μου από το διπλανό αμάξι ‘θα σε φυτέψω’. Αν κοιτάξει κάποια τον άνδρα μου, θα της δώσω το μαλλί στο χέρι. Θα ξεμάλλιαζα γυναίκα για τον άνδρα μου αν χρειαζόταν. Μία φορά βρήκα στο παντελόνι του ένα χαρτάκι με το όνομα Belinda και με ένα νούμερο… έσπασα ποτήρια και πιάτα, τελικά ήταν μια μηχανή του καφέ και ο αριθμός του ανταλλακτικού» τόνισε για την παθολογική ζήλια που έχει για τον άνδρα της.

«Φοβήθηκα όταν αρρώστησα μήπως δεν προλάβω να δω τον γάμο του γιου μου. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη χαλιέται όταν βλέπει παραμορφωμένη την εικόνα του. Φοβήθηκα περισσότερο όταν αρρώστησε ο σύζυγός μου. Μου είπαν οι γιατροί ότι το κάλο σενάριο είναι να πεθάνει στο χειρουργείο. Ο σύζυγός μου πλέον ζει με οξυγόνο» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This