Μαρία Σολωμού: «Τη μέρα που έφυγε ο Μάριος ο 2,5 χρονών γιος μου ήρθε και ξάπλωσε στο κρεβάτι»

Must Read

Για τις προσωπικές σχέσεις μιλάει η Μαρία Σολωμού στo podcast της και αυτήν την φορά τα γράμματα που έλαβε είχαν σχέση με το διαζύγιο.

Η γνωστή ηθοποιός συμβούλεψε όπως πίστευε εκείνη καλύτερα τα ζευγάρια που της έστειλαν τα προβλήματά τους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία  του γιου της όταν εκείνη χώρισε από τον τότε σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου.

«Κανένα παιδί δεν θέλει να χωρίσει η μαμά του και ο μπαμπάς του, κανένα. Εγώ θυμάμαι, δεν με ενδιέφερε καθόλου, έλεγα δεν θα χωρίσετε να πάω να μείνω με τον μπαμπά μου; Αυτό τους έλεγα όταν ήμουν μικρή, γιατί δεν την ήθελα τη μάνα μου. Δεν χώρισαν.

Πραγματικά είμαι το μόνο παιδί που ξέρω που αν είχαν χωρίσει οι γονείς μου θα έλεγα τι ωραία, δόξα τω Θεώ, μπράβο, τι ωραία! Φαντάσου να είχα προβληματικό σπίτι», εξομολογήθηκε η Μαρία Σολωμού και τόνισε: «Είναι λάθος να σκέφτεστε τα παιδιά, τα παιδιά θα συνηθίσουν και κάποια στιγμή θα πάνε και σε κάποιον γιατρό».

«Ο γιος μου ήταν 2,5 χρονών τη μέρα που έφυγε ο Μάριος -πήγαινε παιδικό, δεν το είδε όλο αυτό- ήρθε το πρωί στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε. Δεν του είχαμε πει ότι έφυγε ο πατέρας του. Ήρθε στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκε εκεί, 2,5 χρονών. Και όχι, δεν είναι το παιδί θαύμα, είναι ένα κανονικό παιδί. Όλα τα παιδιά ξέρουν», αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Πρωινό»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This