Λύγισε on air Αννούλα Φλωρινιώτη για τον χαμό του αδερφού της: «Ακόμα και η γιατρός έκλαιγε»

Οι συγκλονιστική περιγραφή από τις τελευταίες στιγμές του Νίκου Φλωρινιώτη.

Must Read

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια Φλωρινιώτη αφού μέσα σε λίγες ημέρες έφυγαν από τη ζωή πατέρας και γιος.

Η Αννούλα Φλωρινιώτη είναι καταβεβλημένη. Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι μετά τον θάνατο του πατέρα της είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της αλλά έκανε κουράγιο για τον αδερφό της, ο οποίο έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 39 ετών.

Τα αδέρφια του Νίκου Φλωρινιώτη κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος γι’ αυτό πρόκειται να κινηθούν νομικά.

Πριν δύο ημέρες πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη και το κλίμα που επικράτησε, όπως ήταν λογικό, ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε εκεί προκειμένου να αποσπάσει αποκλειστικές δηλώσεις από τα οικεία πρόσωπα του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η μητέρα του Μάχη Φλωρινιώτη, η οποία δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως έφυγε το αγγελούδι της, όπως τον αποκαλεί, τόσο νωρίς.

«Νομίζω ότι είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου, δεν υπάρχουν λόγια να πεις… τι να πεις; Δεν μπορείς να περιγράψεις τίποτα… δεν έχω λόγια τι να πω. Παίρνω δύναμη από τον Θεό και από τα άλλα μου παιδιά… από πού αλλού να πάρεις δύναμη; Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που νιώθω, έχω ένα κενό», εξομολογείται.

«Συνέχεια ρωτάω τον Κύριο «γιατί;». Γιατί μετά τον πατέρα και το παιδί; Και δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, γιατί θα φανεί ότι κλαίγομαι στην κάμερα. Τουλάχιστον λέω ότι, αν έπαιρνε εμένα, θα ήταν και φυσιολογικό. Το παιδί γιατί;», ανέφερε στη συνέχεια η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Αν ήθελε να πάρει κάποιον, ας έπαιρνε εμένα… το παιδί γιατί; Είναι ένας άγγελος στον ουρανό αυτή τη στιγμή. Έτσι λέμε και με αυτό αισθανόμαστε καλύτερα», κατέληξε στις δηλώσεις της εμφανώς συγκινημένη η Μάχη Φλωρινιώτη.

Συντετριμμένη όμως είναι και η Άννα Φλωρινιώτη η οποία βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του Alpha η οποία λύγισε on air όταν αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του πολυαγαπημένου της αδερφού.

«Πώς γίνεται να «χάθηκε» ξαφνικά ένας άνθρωπος; Πώς γίνεται να μην γίνει βιοψία σε μία ελιά που αφαιρέθηκε; Αυτό είναι αμέλεια, έχουμε κινήσει τις νομικές διαδικασίες με τον αδελφό μου για τον θάνατο του Νίκου.

Πέρασαν 2 χρόνια και αυτό είχε πάει παντού, χάσαμε πολύτιμο χρόνο και αυτό είχε ενεργοποιηθεί μετά την αφαίρεση της ελιάς. Στην αρχή ήταν ένα τίποτα, θα κάναμε μία θεραπεία και θα είχε σωθεί το παιδί», τονίζει η τραγουδίστρια.

«Τον είχε αναλάβει η κυρία Γκόγκα, που είναι κορυφή στην Ελλάδα στα μελανώματα, και μέσα σε 3 μήνες από τη θεραπεία είχαν εξαφανιστεί όλα. Έκανε όμως μετάσταση στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσε να κάνει… στα μηλίγγια, στον εγκέφαλο. Ακόμα και η γιατρός έκλαιγε και έλεγε: μα γιατί; Είχε 2% πιθανότητες να πάει σε αυτό το σημείο και πήγε», εξομολογείται η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Δεν του το είπαμε ποτέ. Με ρωτούσε γενικά αλλά μου είχε εμπιστοσύνη. Του έλεγα: μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ, δίπλα σου, δεν είναι κάτι, θα το ξεπεράσουμε. Δεν άφησα τους γιατρούς να του το πούνε, γιατί ξέρω ότι ο αδελφός μου δεν είναι δυνατός και θα τον έπαιρνε από κάτω. Σε αυτή την αρρώστια το συναισθηματικό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Όταν είχε ξεκινήσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση, το είχα καταλάβει. Με πήρε η μάνα μου και μου λέει: τρέχα στο Λαϊκό, πάμε το παιδί στα επείγοντα, δεν είναι καλά. Πηγαίνω εκεί και βλέπω τον αδελφό μου που δεν με αναγνώριζε. Του μίλαγα και κοίταγε αλλού. Εκεί έπαθα πανικό.

Κάποια στιγμή έπρεπε να πάει για μαγνητική και έπαθε κρίση πανικού από τον φόβο του. Τους λέω: σας παρακαλώ, αφήστε με να είμαι μαζί με τον αδελφό μου, για να μη φοβάται. Μου λέει μία γιατρός: άκουσε, κούκλα μου, και που είσαι δίπλα του ούτε σε βλέπει, ούτε σε αισθάνεται. Της λέω: εμένα ο αδελφός μου με αισθάνεται.

Και όντως με άφησαν να μπω, του έλεγα «είμαι δίπλα σου, κάνε αυτό, κάνε το άλλο» και τα έκανε. Ακόμα και όταν ήταν σε κώμα, όταν έμπαινα εγώ στο δωμάτιο, άνοιγε τα μάτια του», περιέγραψε στη συνέχεια η Αννούλα Φλωρινιώτη, συγκλονίζοντας τους πάντες στο πλατό του Super Κατερίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This