Δημήτρης Σταρόβας: «Ζούμε την εποχή του bullying της αντίθετης άποψης»

«Την ωραιότερη γυναίκα να μου φέρεις δεν με απασχολεί», είπε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή.

Must Read

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι ένας καλλιτέχνης που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο. Ο ίδιος ωστόσο εδώ και λίγα χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα κάτι το οποίο, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» του λείπει.

«Μου έχει λείψει η τηλεόραση, Μου λείπει να παίξω σε κάποια σειρά σαν ηθοποιός αλλά δεν κάνω διαχωρισμό» είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σύντροφό του με πολύ γλυκό τρόπο αλλά και με το ιδιαίτερο χιούμορ που τον διακατέχει.

«Όταν με ρωτάνε τι κάνει η Άννα, λέω “έχει δίκιο”. Είναι άγιο πλάσμα, με μαζεύει, δεν οργανώνω τίποτα, τα κάνει όλα εκείνη, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είμαστε μαζί σχεδόν οκτώ χρόνια.

Πλέον έχω περάσει από τη φάση που είσαι κάπου βλέπεις μια ωραία κοπέλα και γυρνάς να κοιτάξεις. Αυτό δεν το έχω πια, δεν με απασχολεί, δεν κοιτάω πια ούτε ενστικτωδώς. Την ωραιότερη γυναίκα να μου φέρεις δεν με απασχολεί», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας πιστεύει πως «δεν δίνουμε αξία σε τίποτα και όλο αυτό βαφτίζεται ως κάτι καινούριο και αν διαφωνήσουμε είμαστε και ηλίθιοι», ενώ εκτιμά πως: «Ζούμε την εποχή του bullying της αντίθετης άποψης. Οποιοσδήποτε πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης, δεν έχουμε μάθει να ακούμε τη γνώμη του άλλου όταν δεν συνάδει με τη δική μας».
«Κακώς ο κόσμος μας κατατάσσει σε μία θέση και περιμένει ότι αυτά που θα πούμε ότι είναι σημαντικά σώνει και καλά», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This