Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε την ηλικία της και τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε στη ζωή της

«Ο ένας μου γιος είναι 15 και ο άλλος 14» είπε

Must Read

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της, στους γιους της αλλά και στη σχέση της με την εμφάνισή της και το χρόνο.

«Για αρκετό καιρό όταν ήμουν μικρή δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου, το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό. Γιατί τότε στον χώρο της υποκριτικής η ωραία γυναίκα σήμαινε ότι δεν ήταν και τόσο καλή. Τώρα αυτά τα πράγματα έχουν ξεπεραστεί. Πλέον μπορεί να χάσεις δουλειές επειδή μπορεί να είσαι πολύ ωραίος ή επειδή είσαι άσχημος», ανέφερε αρχικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Ο ένας μου γιος είναι 15 και ο άλλος 14. Για αυτούς είναι πολύ φυσιολογική αυτή η ηλικία, για εμάς είναι πιο δύσκολη, γιατί πρέπει να δεχτούμε ότι μεγαλώνουν και φεύγουν από τον στενό κύκλο. Περισσότερο είναι ανασφάλεια των γονιών. Αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί με γεια τους, με χαρά τους» είπε για τους δυο γιους της.

«Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου. Μου λείπει η επαφή, να της πω κάτι που έκαναν τα παιδιά, τα μικρά τα αυτονόητα, τα καθημερινά. Πιτσιρίκα δεν μου άρεσε να μου λένε καλά λόγια για την εμφάνισή μου. Το θεωρούσα ότι είναι αρνητικό, ήθελα να με διακρίνουν επειδή είμαι έξυπνη», εξομολογήθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Η σχέση με το χρόνο είναι καλή σε γενικές γραμμές. Είμαι κοντά στα 50, δεν αγχώνομαι τόσο για την εξωτερική μου εικόνα, αλλά για την υγεία μου. Έχω διάφορα μυοσκελετικά, που ελπίζω να μην χειροτερέψουν. Τέτοια πράγματα. Φυσικά και θέλω να δείχνω καλά» κατέληξε.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This