Η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει τα σημάδια της ψωρίασης στο σώμα της

Must Read

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για το ότι πάσχει από ψωρίαση εδώ και περίπου μια δεκαετία και το πως αυτή η πάθηση επηρεάζει την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η Κιμ Καρντάσιαν, ανέβασε μερικές φωτογραφίες από τα σημάδια που αφήνει η ψωρίαση στο σώμα της. Από αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται πως το δερματολογικό της πρόβλημα φαίνεται να βρίσκεται σε έξαρση και έχει πάρει μεγάλη έκταση στο πόδι της.

«Δεν θα πω ψέματα, αυτό είναι πολύ επώδυνο. Δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς συμβαίνει και επιδεινώθηκε. Δεν άλλαξα τη διατροφή μου. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά η ψωρίαση είναι χάλια», έγραψε πάνω σε μια φωτογραφία που ανάρτησε σε story και στη συνέχεια εξήγησε πως «ήθελε απλά να μοιραστεί την εμπειρία της με το κοινό της» είπε η Κιμ Καρντάσιαν για τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Σε άλλη ανάρτηση, η Κιμ Καρντάσιαν είπε ότι η ψωρίασή της εμφανίζεται συνήθως στο ίδιο σημείο στο πόδι της, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως εξαπλώθηκε και πλησιάζει προς το γόνατό της. Πρόσφατα, η επιχειρηματίας βρέθηκε στο στόχαστρο αφού είπε, πως για τη ψωρίαση, τη βοηθάει το σολάριουμ. «Έχω ψωρίαση κι αυτό πραγματικά με βοηθάει, όταν είναι έντονη. Δεν το χρησιμοποιώ βέβαια πολύ συχνά», δήλωσε στην Page Six με τη δήλωση αυτή να προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This