Πρίγκιπας Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Η ζωή στο κέντρο, οι επισκέψεις στην Αθηναϊκή Λέσχη και το διαμέρισμα της Ηρώδου Αττικού

Must Read

Μια νέα, απλή ζωή φαίνεται ότι απολαμβάνουν ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην τέως βασίλισσα Αννα Μαρία. Αλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Παύλος είχε δηλώσει: «Δεν έχω φύγει από τα Χριστούγεννα από την Ελλάδα. Ενας χρόνος πέρασε, η ζωή συνεχίζεται, αγαπάμε τον πατέρα μας, κάνουμε τη ζωή μας από εδώ και πέρα και είμαστε δίπλα στη μητέρα μας».

Και όντως το πολυτελέστατο art deco, αριστοκρατικό διαμέρισμα στο οποίο μένει από το ετήσιο μνημόσυνο ο Παύλος και πρόσφατα και η Μαρί Σαντάλ με τον βενιαμίν γιο τους πρίγκιπα Αριστείδη Σταύρο βρίσκεται στο νούμερο 23 της Ηρώδου Αττικού, σε απόσταση αναπνοής από το διαμέρισμα που έχει αγοράσει ο επιχειρηματίας Τόμας Φλορ για την κόρη του Νίνα και τον γαμπρό του, πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά και από τη ρετιρέ κατοικία της τέως βασίλισσας Αννας Μαρίας, στην οδό Βασ. Σοφίας, εκεί όπου πέρασε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με το αν το πολυτελέστατο διαμέρισμα της Ηρώδου Αττικού με θέα στον Εθνικό Κήπο, στο οποίο πρόσφατα μετακόμισε και «έντυσε» με το προσωπικό της γούστο η Μαρί Σαντάλ με τον βενιαμίν γιο τους (και φωτογραφήθηκαν στο μπαλκόνι του), αγοράστηκε ή νοικιάστηκε, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso» σε μεσιτικά γραφεία, όνειρο της Μαρί Σαντάλ είναι να αποκτήσουν στην Ελλάδα μια μονοκατοικία στο κέντρο της Αθήνας με προτίμηση την περιοχή των Ανακτόρων ή την Πλάκα. Οπως και να έχει, η Μαρί Σαντάλ έστω και με casual στιλ κλέβει την παράσταση στην παγωμένη Αθήνα, όπως συνέβη στο πρόσφατο γεύμα του ζεύγους στο εστιατόριο Aténée του Χρύσανθου Πανά, όπου η Μαρί Σαντάλ εμφανίστηκε με γκρι κασμιρένιο παντελόνι, λευκό τζάκετ και μπεζ Birkin τσάντα του οίκου Hermés, από τη συλλογή που διαθέτει.

Ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τον γιο τους Αριστείδη Σταύρο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στην Ηρώδου Αττικού

Τα βράδια το ζεύγος, όταν δεν επισκέπτεται για δείπνο το διαμέρισμα της μητέρας του Αννας Μαρίας, «χουζουρεύει» στο διαμέρισμα της Ηρώδου Αττικού, ενώ τα μεσημέρια ο Παύλος επισκέπτεται το αγαπημένο του στέκι, την ιστορική Αθηναϊκή Λέσχη, όπου έκοψε και την πίτα της στα σαλόνια του 9ου ορόφου της οδού Πανεπιστημίου, απολαμβάνοντας την παρέα του προέδρου Κυριάκου Ι. Κουκουλομμάτη. Ο Παύλος και η μητέρα του Αννα Μαρία αποχαιρέτησαν συγκινημένοι, με τα χαρακτηριστικά δάφνινα στεφάνια του βασιλικού οίκου, την Αιμιλία Γερουλάνου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μνημόσυνο στη Βρετανία στις 27 Φεβρουαρίου

Νέα ημερομηνία ορίστηκε για το μνημόσυνο του βασιλιά Κωνσταντίνου στη Βρετανία, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 27 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον Ιωάννη Χουντή, σύμβουλο της Βουλής των Λόρδων, μεταφέρθηκε έναν μήνα αργότερα, στις 27 Φεβρουαρίου 2024. Η αλλαγή της ημερομηνίας οφείλεται στην ανάγκη του βασιλιά Καρόλου να απέχει από κάθε δημόσια δραστηριότητα για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς αναρρώνει από την ξαφνική χειρουργική επέμβαση στην οποία επιτυχώς υποβλήθηκε.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου, ενώ θα ακολουθήσει ιδιωτική δεξίωση που θα παραθέσει η βρετανική βασιλική οικογένεια στο κάστρο, όπως πρώτη και αποκλειστικά η «Espresso» είχε γράψει. Περισσότεροι από 100 εστεμμένοι καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, Ελληνες εφοπλιστές, όπως μέλη των οικογενειών Λιβανού, Γουλανδρή και Χανδρή, φίλοι, συμμαθητές και συνεργάτες του βασιλιά, από τα χρόνια που κατοικούσε στο ιδιωτικό παλατάκι του στο Hampstread Garden, θα παρευρεθούν στη δέηση. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να τιμήσουν με μεγαλοπρέπεια, δόξα και τιμή τη βασιλική μνήμη του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων Κωνσταντίνου.

Για την ιστορία, το Κάστρο του Ουίνδσορ είναι βρετανική βασιλική κατοικία στο Ουίνδσορ του Μπέρκσιρ, στη νότια Αγγλία, και το κάστρο που κατασκευάστηκε το 1070 είναι αξιοσημείωτο για τη μακρόχρονη σύνδεσή του με τη βρετανική βασιλική οικογένεια αλλά και τη μοναδική αρχιτεκτονική του. Το κάστρο περιλαμβάνει το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο χτίστηκε τον 15ο αιώνα, και στο οποίο θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση. Μάλιστα, φημολογείται ότι μετά τα Χριστούγεννα η βασίλισσα Αννα Μαρία επισκέφθηκε με τον γιο της Παύλο το κάστρο για τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από την τέλεση του μνημοσύνου και τη διεξαγωγή της δεξίωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This