Ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε ποιός είχε αποφασίσει να κρύψει την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα

Ο CEO της Panik Records, ρωτήθηκε για το αν θεωρεί πως η «μεξικανική καταγωγή» της τραγουδίστριας στην αρχή της πορείας της ήταν λάθος

Must Read

Ο Γιώργος Αρσενάκος, έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο αν θεωρεί πως η «μεξικανική καταγωγή» της Ελένης Φουρέιρα στην αρχή της πορείας της ήταν λάθος.

“Μα, αυτό δεν ήταν θέμα στρατηγικής! Η Ελλάδα του 2010 ή του 1990 -τότε που μεγάλωνε η Ελένη, στην Καλλιθέα- δεν ήταν ίδια με την Ελλάδα κάποια χρόνια μετά, ως προς συγκεκριμένες αντιλήψεις και ρατσιστικές συμπεριφορές. Το να μην πει την καταγωγή της η Ελένη δεν ήταν απόφαση management ή δική μου, ήταν προσωπική της απόφαση. 

Όταν αποφάσισε πως ήταν η στιγμή και το ένιωσε, το μοιράστηκε με τον κόσμο. Και, επίσης ποτέ, όσα χρόνια δουλεύω, δεν ρώτησα -ούτε και μ’ ένοιαζε- από που είναι ο καθένας. Πάντα πίστευα, εξάλλου, ότι σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να ντρέπεσαι ούτε για την οικογένεια σου, ούτε για την καταγωγή σου, ούτε για την θρησκεία σου” απάντησε ο Γιώργος Αρσενάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This