Η Φίνος Φιλμ τιμά τη Σπεράντζα Βρανά που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1928

Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι ως Ελπίδα Χωματιανού

Must Read

Σαν σήμερα το 1928 γεννήθηκε η ηθοποιός Σπεράντζα Βρανά και η Φίνος Φιλμ την τίμησε με ένα βίντεο, το οποίο περιελάμβανε σκηνές από ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε.

Στη λεζάντα του βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ στο Instagram αναγράφεται:

«Είχε την αυτοπεποίθηση ότι μόνη της θα καταφέρει τα πάντα. Με άπλετο μπρίο, νάζι και τσαχπινιά κατέκτησε από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο θέατρο τους πάντες και μετατράπηκε αβίαστα στον επιθεωρησιακό τύπο της «σέξι μαγκιόρας». Ξετύλιξε το ταλέντο της και στον κινηματογράφο, με πρώτη της εμφάνιση στην ταινία της Φίνος Φιλμ «Έλα στο Θείο» (1950) πλάι στον Νίκο Σταυρίδη, ενώ αξέχαστη έχει μείνει η σκηνή που τραγουδάει και χορεύει το «Μάμπο το Μπραζιλιέρο» στην ταινία «Η Ωραία των Αθηνών». Αυτή ήταν η Σπεράντζα Βρανά που γεννήθηκε σαν σήμερα το 1928 στο Μεσολόγγι ως Ελπίδα Χωματιανού. Ένα κορίτσι που με θράσος και τσαγανό μετέτρεψε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες και έγινε η Σπεράντζα της καρδιάς μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This