H δημόσια έκκληση της Μικαέλας Φωτιάδη μετά τον ξυλοδαρμό της

«Παρακαλώ πολύ τις εκπομπές και τις εφημερίδες να πάψουν να παίρνουν τηλέφωνο εμένα και τους ανθρώπους μου. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ» έγραψε μεταξύ άλλων

Must Read

Η πρώην σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη Μικαέλα Φωτιάδη, δημοσιοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram οτι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού καθώς ανέβασε φωτογραφίες με μώλωπες στο πρόσωπο και στο σώμα της, ωστόσο, δεν κατονόμασε το δράστη ούτε προέβη σε επίσημη καταγγελία στις αρχές.

«Ήμουν στην πλατεία Κολωνακίου και γυρνούσα από νυχτερινή έξοδο. Με έπιασε κάποιος από τα μαλλιά, γύρισα και τον χτύπησα κι αυτός μου έδωσε μπουνιές. Προσπάθησα να δω ποιος είναι και τότε μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. Τον είδα πολύ θολά, πιστεύω ότι ήταν προγραμματισμένο. Μπορεί να είναι κάποιος που έχει τρελαθεί, που έχω φύγει από τη ζωή του. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους ενοχλεί που εγώ μιλάω πλέον. Ήμουν σε μία σχέση κι έχω πει κάποια πράγματα για τη σχέση αυτή που ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ήθελε να μαθευτούν. Το τελευταίο διάστημα ένιωθα ότι κάποιος με παρακολουθεί, ακόμα και έξω από το σπίτι μου. Δεν έχω συνέλθει ακόμη. Έχω διάσειση και κενά, δεν τα θυμάμαι όλα. Τρόμαξα τόσο που είδα και το περιστατικό και στον ύπνο μου», είπε στην εκπομπή “T-Live”.

Μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος η Μικαέλα Φωτιάδη δέχθηκε πολλά μηνύματα και κλήσεις, ωστόσο η ίδια θέλησε να ζητήσει από τους δημοσιογράφους των τηλεοπτικών εκπομπών και των εφημερίδων να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνο εκείνη και τους κοντινούς της ανθρώπους, καθώς χρειάζεται ηρεμία και ξεκούραση.

«Παρακαλώ πολύ τις εκπομπές και τις εφημερίδες να πάψουν να παίρνουν τηλέφωνο εμένα και τους ανθρώπους μου. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ. Χρειάζομαι ξεκούραση και με καλείτε ασταμάτητα! Το τηλέφωνο μου δεν το κλείνω για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησυχούν. Ότι είχα να πω το είπα εκεί που έπρεπε και θα κινηθώ νομικά ώστε να βρεθεί ο δράστης που μου επιτέθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά η Μικαέλα Φωτιάδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This