Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη θρησκεία»

«Η εποχή που διανύουμε είναι αδιάφορη και άνοστη, αλλά δεν με αφορά. Ο καθένας φτιάχνει τη δική του πραγματικότητα» πρόσθεσε

Must Read

Η Βανέσα Αδαμοπούλου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με το γιο της αλλά και με τη θρησκεία με αφορμή τη διασκευή του κομματιού “Σ’αγαπώ” της Τζένης Βάνου αλλά και τις εμφανίσεις της σε μαγαζί της Γλυφάδας που ξεκινούν σήμερα.

Αρχικά, ανέφερε: «Η εποχή που διανύουμε είναι αδιάφορη και άνοστη, αλλά δεν με αφορά. Ο καθένας φτιάχνει τη δική του πραγματικότητα». Για τη θρησκεία, δήλωσε: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη θρησκεία, αλλά με τη θεία φύση των πραγμάτων έχω στενή σχέση».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για τον γιο της: «Είναι μια διαδρομή που μαθαίνεις πράγματα, προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος. Είναι πολύ μεγάλο δώρο για μένα ο Ιάσονας. Τις μέρες που τον παίρνει ο Ιωάννης, απολαμβάνω τις ώρες με τον εαυτό μου», είπε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This