Μαρία Σολωμού για τον γιο της: «Οι φίλοι του δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του»

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο που έχει αποκτήσει με τον Μάριο Αθανασίου και αποκάλυψε πως δεν αναφέρει πουθενά ότι είναι μητέρα του η ηθοποιός, γιατί δεν θέλει να έχει την εύνοια κανενός.

«Υπάρχει γκρίνια γιατί δεν πέρασε στην πρώτη του επιλογή, οπότε θα ξαναπροσπαθήσει του χρόνου. Η πρώτη του επιλογή είναι Κοινωνική Πολιτική», είπε η Μαρία Σολωμού για τις σπουδές του γιου της.

Αναφορικά με το εάν ο γιος της θελήσει να ασχοληθεί με την υποκριτική δήλωσε πως: «Δεν κάθομαι ήσυχη, περιμένω να την ακούσω την ανατροπή, έτσι νιώθω. Πάντα έλεγε ότι η δουλειά μας είναι πολύ εύκολη και μπορεί να την κάνει πολύ άνετα. Μέχρι τα 25 του εγώ δεν είμαι άνετη, αλλά του αρέσει πολύ όλο αυτό το θεωρητικό και το φιλολο -πολιτικό που το πήρε από τον πατέρα του».

«Μία φορά έχει με έχει συνοδεύσει σε μία πρεμιέρα ήταν 2-3 χρόνια πριν. Τώρα 2 μέτρα μακριά μου περπατάει, είναι φοβερό. Δεν λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού. Με παίρνει μια μέρα να μου πει να πάω να τους μαζέψω γιατί δεν βρίσκανε τρόπο να φύγουν από μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων. Πάω με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα από το σπίτι και έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά και ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε στην απιστία αποκαλύπτοντας πως την έχει βιώσει και δεν δίστασε μάλιστα να περιγράψει μία προσωπική της εμπειρία.

«Το πιο τρανταχτό που έχω είναι όταν ήμουν 19 ετών και είχα μια σχέση με ένα παιδί μεγαλύτερό μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα, ότι παράλληλα με εμένα τα είχε με μια άλλη κοπέλα κανονικά. Άρχισα να ψάχνω, εγώ θέλω στοιχεία, δεν μπορώ.

Τα βρήκα τα στοιχεία όλα και μιλήσαμε με την κοπέλα ήταν άναυδη, τα έχασε. Όλο  αυτό το έκανα γιατί ήθελα να μάθω, ήθελα να ξέρω. Δεν συγχωρέθηκε όλο αυτό εννοείται. Του κάναμε γερή κουτσουκέλα. Τότε ήμουν 19, άντεχα τώρα δεν θα ξανάμπαινα στην ίδια διαδικασία, ούτε 5 λεπτά από τον χρόνο μου», είπε η Μαρία Σολωμού.

Επίσης αναφέρθηκε στις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς οι οποίες ενδεχομένως να μην κάνουν καλό στην εικόνα της οπότε αποφάσισε να μην ξαναπαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για να μην δίνει λαβές για σχόλια.

«Δεν μπορώ το αιφνιδιαστικό, όταν έρχεται κάποιος μπροστά μου με ένα μικρόφωνο, ακόμα και όταν δεν απαντάω, πάλι με παίζουν στα πρωινά», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This