Xριστίνα Κολέτσα: «Έβρισα τον Λένι Κράβιτζ γιατί μου πέταξε λουλούδια στο μάτι»

«Είχα τσαντιστεί μαζί του όταν ήρθε στα μπουζούκια» είπε

Must Read

Η Χριστίνα Κολέτσα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις τις οποίες έχει κάνει, για το αν έχει απιστήσει σε κάποια σχέση της, αλλά και στο ότι πριν από πολλά χρόνια, έβρισε τον Λένι Κράβιτζ όταν είχε βρεθεί στα μπουζούκια και της είχε πετάξει λουλούδια που τη βρήκαν στο μάτι.

«Είχα τσαντιστεί με τον Λένι Κράβιτς όταν είχε έρθει στα μπουζούκια , γιατί μου πέταξε λουλούδια στο μάτι. Τον έβρισα» είπε η Χριστίνα Κολέτσα.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, η Χριστίνα Κολέτσα είπε: «Έχω κάνει μπότοξ και υαλουρονικό, αλλά δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Δε θα κάνω κάποια ακραία αισθητική επέμβαση για να είμαι αρεστή στους άλλους».

Σχετικά με την απιστία είπε: «Ίσως μια φορά να το έκανα» ωστόσο πρόσθεσε: «Κάνω πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση και με έχει βοηθήσει πολύ, με έχει ωριμάσει».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This