Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα αφιερωματικό βίντεο

Ρομαντικές και χιουμοριστικές της στιγμές από ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου

Must Read

Η 14η Φεβρουαρίου έφτασε και οι απανταχού ερωτευμένοι γιορτάζουν την αγάπη τους.

Η Φίνος Φιλμ, δε μπορούσε να μην συμμετέχει στους εορτασμούς για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανεβάζοντας ένα βίντεο αφιέρωμα στον έρωτα όπως αυτός αποτυπώθηκε μέσα από τις ταινίες της.

Στον επίσημο λογαριασμό της κινηματογραφικής εταιρίας στο Instagram ανέβηκε ένα βίντεο με ένα ποτ πουρί από σκηνές αφιερωμένες στον έρωτα τόσο ρομαντικές όσο και χιουμοριστικές με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τη Ρένα Βλαχοπούλου, τη Ζωή Λάσκαρη το Θανάση Βέγγο, το Ντίνο Ηλιόπουλο και τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

Πρόκειται για αποσπάσματα από τις ταινίες «Ένα Κορίτσι για Δύο», «Ο Ατσίδας», «Κορίτσια για Φίλημα», «Αμόκ», «Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ορατότης Μηδέν», «Ο Τσαρλατάνος» και «Η Ωραία του Κουρέα». Στη λεζάντα της ανάρτησης, γράφει: «Το βέλος του έρωτα.. τι γλυκό τσίμπημα είναι αυτό πανάθεμά το!  Ερωτευμένοι όλο το χρόνο, όχι μόνο σήμερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This