Αλεξάνδρα Παναγιώταρου-Το «Happy Day» αποκάλυψε τα προσωπικά της: «Κυκλοφορεί ότι φλερτάρει με έναν επιχειρηματία»

Must Read

Η προσωπική ζωή της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ. Η ίδια εθεάθη πρόσφατα, να επιστρέφει Αθήνα από Θεσσαλονίκη μαζί με τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο και πολλοί έκαναν λόγο για επανασύνδεση. Ωστόσο οι δυο τους ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση.

Παρόλα αυτά υπάρχουν φήμες που την θέλουν να έχει σχέση με τον Mente Fuerte. H ίδια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day τόνισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δήλωσε μάλιστα πως αυτήν την περίοδο είναι ελεύθερη.

«Είμαι εντελώς single φέτος. Είμαι της παλιάς σχολής, μου αρέσει να με διεκδικούν οι άντρες. Δεν μου αρέσει να είναι η γυναίκα κυνηγός. Είναι αστείο να λένε ότι συγκατοικώ με τον Mente Fuerte. Έχω να τον δω από το καλοκαίρι, δεν τον έχω δει τόσους μήνες. Δεν ισχύει σίγουρα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου, φαίνεται να υπάρχει ένα φλερτ στη ζωή της instagramer το οποίο είναι σε πρώιμο στάδιο.

«Κυκλοφορεί ότι φλερτάρει με έναν επιχειρηματία των Νοτίων Προαστίων. Μακάρι να πάνε όλα καλά…», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This