Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο γυμνισμός με τους γονείς του και ο κρυφός γάμος

Must Read

Η καριέρα του Θεοχάρη Ιωαννίδη ξεκίνησε στις αρχές του 2000 όταν συμμετείχε στο talent show του Mega, Super Idol και έκτοτε άρχισε να ασχολείται ως ηθοποιός.

Παρόλα αυτά τον βλέπουμε και σε ρόλο παρουσιαστή καθώς τα τελευταία χρόνια είναι ο οικοδεσπότης της εκπομπής «Night Out».

Για το πως διαχειρίζεται τον ανταγωνισμό μίλησε ο ηθοποιός στην εκπομπή Mega Καλημέρα, ενώ αποκάλυψε και ποιοι καλεσμένοι του έκαναν θετική εντύπωση.

«Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, νιώθω ασφάλεια με την ιδιότητα που έχω ως ηθοποιός. Κοίταζα τα νούμερα τηλεθέασης όταν ξεκίνησα την εκπομπή. Από καλεσμένους που με εντυπωσίασαν θετικά ήταν η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Μπέζος και η Ελίνα Παπίλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια όταν ζούσε στην Γερμανία όπου γεννήθηκε. «Από μωρό παιδί αγαπάω τη θάλασσα, μικρός ήμουν κολυμβητής. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμάνια και περίμενα κάθε καλοκαίρι να πάω σε θάλασσες. Κάνω γυμνισμό από μικρός με τους γονείς μου και μέχρι σήμερα συνεχίζω να κάνω. Από μικρός ήμουν ατίθασος. Βίωνα πάντα έντονα τους έρωτες στην ζωή μου και έκανα πράγματα ατίθασα και απερίσκεπτα».

Ο ηθοποιός προτιμάει να κρατάει κρυφή την προσωπική του ζωή γι’ αυτό και πολλοί δεν γνώριζαν ότι υπήρξε παντρεμένος.

«Πριν κάποια χρονιά είχα παντρευτεί για πολύ λίγο διάστημα, το ήθελα και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Δεν μετανιώνω για τίποτα έκτος από τις κακές φωτογραφίες. Με ενδιαφέρει η πατρότητα άλλα δεν νιώθω έτοιμος να μεγαλώσω ένα πλάσμα. Ως σύντροφος είμαι δοτικός άλλα και δύσκολος. Το ψέμα μπορεί να με οδηγήσει στον χωρισμό», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This