Βασίλης Δημάκης για Ερασμία Μάνου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο»

«Δεν αφορά τρίτο πρόσωπο, είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν» δήλωσε μέσα από τη φυλακή

Must Read

Ο Βασίλης Δημάκης μίλησε τηλεφωνικά μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή «Πρωινό» και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αύριο θα λυθεί το σύμφωνο συμβίωσης που είχε υπογράψει με τη σύντροφό του Ερασμία Μάνου. 

«Έκανα μια ανάρτηση η οποία είναι σχετική με τα παρελκόμενα. Δηλαδή, την Τρίτη έχω κανονίσει με τον κύριο Αντωνίου, τον συμβολαιογράφο να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε» είπε ο Βασίλης Δημάκης.

Και πρόσθεσε: «Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν από κανέναν μας. Τουλάχιστον από την πλευρά μου σίγουρα και δεν μας επιτρέπουν για κανένα λόγο να είμαστε μαζί άλλο πια. Είναι μια γυναίκα που αγαπάω, που αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ. Όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ, γιατί όταν λες “σ’ αγαπώ”, σημαίνει ότι την αγαπάς. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, εκτιμώ, σέβομαι. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…».

Για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Βασίλης Δημάκης ήταν κάθετος, λέγοντας: «Όχι δεν είναι παροδικός ο χωρισμός, παροδικά είναι τα καιρικά φαινόμενα. Όταν αποφασίζεται κάτι, αποφασίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο».

Όσο για το από πότε περνούν κρίση στη σχέση τους, ο Βασίλης Δημάκης είπε: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, ούτε συννεφάκι καν. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν, ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμασταν χίλια δύο πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας. Δεν αφορά τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της. Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανένα λόγο. Το βιώνω μια χαρά γιατί είναι κοινή συναινέσει. Όλο αυτό το bullying που φάγαμε, ενίοτε από τα κανάλια και από τον κόσμο απέξω, με τα σχόλια τους τα κακεντρεχή και τα λοιπά και τα λοιπά… Τα οποία ουδέποτε εγώ προσωπικά δεν έδωσα σημασία. Άστους να λένε ό,τι θέλουν, δεν θα ορίσω τη ζωή μου με βάση τα λεγόμενα τρίτων. Δεν έχουν καμία εξουσία πάνω σε εμένα, κανένας άλλωστε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This