Ποιος Έλληνας σεφ δέχθηκε πρόταση να μαγειρεύει για τη Μαντόνα;

«Της είπα "δεν θέλω, έχω την Ελένη Μενεγάκη"» είπε χιουμοριστικά ο σεφ

Must Read

Ο σεφ Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε πως είχε δεχθεί πρόταση από τη Μαντόνα πριν από δυο χρόνια να γίνει ο προσωπικός της μάγειρας.

Η αποκάλυψη ήρθε, όταν η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε γιατί δεν πηγαίνει στο εξωτερικό να βγάλει περισσότερα χρήματα από όσα κερδίζει εδώ. Τότε, της αποκάλυψε ότι του έχει δοθεί όχι μία, αλλά δύο φορές η ευκαιρία να εργαστεί για κάποια μεγάλη σταρ, ωστόσο εκείνος αρνήθηκε καθώς όπως είπε: “δεν θέλω, έχω την Ελένη Μενεγάκη”.

«Μου έρχεται πριν από δύο χρόνια το μέιλ από τον μάνατζέρ της. Πήραμε κάτι τηλέφωνα κι ήταν αληθινό το μήνυμα. Κι είπα ότι αν θέλει η Μαντόνα να πάω να της μαγειρεύω, τότε να κάνουμε μαζί μια σειρά στο Netflix. Εγώ τα έπαιξα όλα για όλα και μου είπαν “καλά, είσαι χαζός” και δεν μου ξαναπάντησαν.

«Μετά από δύο εβδομάδες, μου έστειλε ξανά ο μάνατζερ, ότι με θέλει τελικά η Μαντόνα κι ότι είμαι φιναλίστ μαζί με έναν Πορτογάλο. Από ό,τι μου είπαν, είδαν φωτογραφίες και με προσέγγισαν, δεν ξέρω αν ήταν των φαγητών ή δικές μου. Έγινε αυτό κι εγώ απλά ήθελα να πάω για να πω “από αυτό έφαγε η Μαντόνα κι έκανε κορμί κολόνα” και να τη δείξω και να με απολύσουν μετά. Αλλά δεν πήγα», δήλωσε  με την Ελένη Μενεγάκη να μην καταλαβαίνει αν μιλάει σοβαρά.

Τέλος, ο Γιώργος Τσούλης αποκάλυψε: «Η σύζυγός μου μου είχε πει να πάω τότε. Μου είχαν πει τα πάντα, γιατί είχαμε κάνει ένα ραντεβού εδώ, αλλά αποφάσισα να μην πάω. Μετά μου είχε γίνει πρόταση για μια δουλειά στη Νέα Υόρκη. Και σήμερα μου έστειλε στο Instagram η Νία Βαρντάλος, μου είπε ότι θέλει μια συνταγή για μια τυρόπιτα που είχα κάνει, χωρίς φύλλο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This