Μαυρίκιος Μαυρικίου για Σούπερ Κική: «Μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο TikTok που ανέβασε, όπου μας ειρωνεύεται»

« Ήθελα να στείλω το μήνυμά μου προς πάσα κατεύθυνση, μπορείτε να ειρωνευτείτε και να χλευάσετε τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα αλλά όχι το παιδάκι τους» πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Must Read

O Mαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έκαναν ένα πάρτυ για να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού που περιμένουν, το οποίο θα είναι κορίτσι. Η Σούπερ Κική, σχολίασε στιγμιότυπα από αυτό το πάρτι κουνώντας το κεφάλι της και κάνοντας μια χειρονομία που έδειχνε ότι αυτοπυροβολείται, κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος εξέλαβε ως ειρωνικές αυτές τις κινήσεις και τοποθετήθηκε σχετικά:

@super_kikiii #ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii💙 #gamotinpatra #block ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο TikTok που ανέβασε, όπου ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που πριν μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα, μάλλον το ξέχασε. Θα της ευχηθώ ολόψυχα να το ξανανιώσει πολύ σύντομα, για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζαγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να σαι καλά, την αγάπη μας» είπε στο story του ο Μαυρίκιος.

Η εκπομπή «Super Kατερίνα» επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι, είναι κάτι χιουμοριστικό, ωστόσο εκείνος επέμενε ότι δεν είναι και πως η Σούπερ Κική δεν θα έπρεπε να τους ειρωνεύεται καθώς έχουν χάσει ένα μωρό πρόσφατα, όπως και εκείνη.

«Ήθελα να στείλω το μήνυμά μου προς πάσα κατεύθυνση, μπορείτε να ειρωνευτείτε κα να χλευάσετε τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα αλλά όχι το παιδάκι τους» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Έχει χάσει μωράκι, είναι ευαίσθητη με αυτό το έχει πει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συνέχισε: «Ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του, δεν βγαίνει έτσι η ευαισθησία, θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τους χιλιάδες followers της να στείλει άλλα μηνύματα, αυτή είναι η άποψή μου. Κάνει προβολές με το να ειρωνεύεται κόσμο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This