Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο κάστρο Γουίνσδορ

Δεν θα παραβρεθεί ο δεύτερος εξάδελφός του Βασιλιάς Κάρολος για λόγους υγείας

Must Read

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2023 και ένα χρόνο μετά έγινε το ετήσιο μνημόσυνό του στο Τατόι. Ωστόσο η οικογένειά του είχε πει πως θα κάνει και δεύτερο μνημόσυνο στο Λονδίνο το οποίο θα γίνει σήμερα στο Κάστρο του Γουίνδσορ.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα παραβρεθεί στο μνημόσυνο του δεύτερου ξάδελφού του, καθώς κάνει χημειοθεραπείες για τον επιθετικό καρκίνο που έχει και δεν του είναι εύκολο. Η σύζυγός του Καμίλα ωστόσο, θα δώσει το παρών.

Η επιμνημόσυνη δέηση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο Κάστρο του Γουίνδσορ, στις 27 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. (ώρα Λονδίνου) θα καλυφθεί από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του BBC.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This