Φαίη Σκορδά: «Yπάρχει ένας χρόνια τώρα, που πιστεύει ότι έχουμε σχέση»

«Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Είναι επικίνδυνο» πρόσθεσε η παρουσιάστρια

Must Read

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή τις δηλώσεις και τις αναρτήσεις που έκανε η Δάφνη Καραβοκύρη για τις χυδαίες φωτογραφίες που της στέλνουν μέσα από τα social media, σχολίασε το συγκεκριμένο θέμα με τους συνεργάτες της μέσα από την εκπομπή της.

Αρχικά ο Άγγελος Βουράκης είπε: «Μπορείς, αν τον βρεις, να του κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, να τον περιορίσεις να μην σου στέλνει… Τράβα γύρευε… Αυτό είναι το χάος που βρίσκεται πίσω απ’ όλα αυτά και πίσω από το διαδίκτυο».

Η Φαίη Σκορδά πρόσθεσε: «Ή να τον αφήσεις να συνεχίσει τη θλιβερή ζωή που ζει μαζί με τα pic του. Γιατί θα είναι όλα θλιβερά, για να φτάσει σε αυτό το σημείο να στέλνει σε μια ξένη κοπέλα φωτογραφία, πρέπει να είσαι θλιβερός κι εσύ και οι pics».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι έχει έναν εμμονικό θαυμαστή: «Εδώ υπάρχει ένας χρόνια τώρα, που πιστεύει ότι έχουμε σχέση. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Είναι επικίνδυνο».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 17:48’.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This