Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε γιατί οι φίλοι του γιου της την αποκαλούσαν “αστυνομία”

«Υπήρξα αυστηρή με τον Δημήτρη, είχα βάλει κανόνες και μέχρι την εφηβεία του ήταν πολύ καλό παιδί. Μετά λίγο το χάλασε εκεί που άρχισε να βγαίνει» είπε η ηθοποιός

Must Read

Η Χριστίνα Παππά έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για το γιο της Δημήτρη Παππά, τα παιδικά και νεανικά του χρόνια αλλά και το πως ήταν ως μαμά όπως και το πως είναι ως γιαγιά πλέον.

«Οι τίτλοι της μαμάς και της γιαγιάς με κάνουν πιο ευτυχισμένη. Μαμά γιατί και εγώ σε μικρή ηλικία, 16 ετών έγινα μαμά, ένα παιδί που μεγάλωνε ένα άλλο παιδί. Τον Δημήτρη τον αντιμετώπιζα σαν κούκλα. Και γιαγιά διότι πια είμαι σε μια ηλικία να καταλαβαίνω τι είναι να αγκαλιάζεις ένα μωρό. Η εγγονή μου με έχει κάνει να λάμπω σαν να είμαι ερωτευμένη. Νιώθω μια ευτυχία, νιώθω να είμαι γεμάτη» είπε η Χριστίνα Παππά. 

Και πρόσθεσε για το γιο της: «Ο Δημήτρης πάντα ήθελε ένα παιδί, πάντα ήθελε οικογένεια. Ο Δημήτρης είναι επίσης πολύ καλός μπαμπάς και του το δίνω αυτό, γιατί εγώ μεγάλωσα χωρίς μπαμπά και βλέποντας τον γιο μου, του βγάζω το καπέλο».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν μεγάλωνε ο γιος της: «Μου λέει “μαμά, πρέπει κάποια στιγμή να μείνω μόνος μου, μεγάλωσα”. Λέω “ντάξει, μείνει εσύ στο σπίτι μας και θα βρω εγώ ένα άλλο σπίτι”. Μετά από καιρού του λέω βρήκα, λέει “πού”, λέω “δίπλα σου!” […] Πέρασα πολύ δύσκολα όταν έβγαινε ο Δημήτρης έξω. Αν και λένε “άντε να μεγαλώσουν να ηρεμήσω”, όμως όταν μεγαλώνει το παιδί έρχονται οι δυσκολίες. Όταν αρχίσει και βγαίνει που κάνει φίλους, που οδηγούν, που θα πιούν, που θα πάνε εκδρομές, που θα πάνε ταξίδια, δεν ξέρεις όλους τους φίλους του, εκεί αρχίζει πια η αγωνία της μάνας και πόσω μάλλον και εμένα που ήμουν και μόνη μου».

«Υπήρξα αυστηρή με τον Δημήτρη, είχα βάλει κανόνες και μέχρι την εφηβεία του ήταν πολύ καλό παιδί. Μετά λίγο το χάλασε εκεί που άρχισε να βγαίνει. Οι φίλοι του με φωνάζαν αστυνομία γιατί έβρισκα τα πάντα, τον παρακολουθούσα. Η ζωή μου και η ύπαρξη μου είναι ο Δημήτρης, θα σκότωνα για τον γιο μου. Είναι σκληρό και συγγνώμη που το λέω» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This