H Kωνσταντίνα εξήγησε γιατί ούτε έχει πάει ούτε θα πάει ποτέ στην Τουρκία

«Έχω μια απέχθεια στους αμανέδες, αν κι είναι κάτι τρομερό κι εξαιρετικό» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

H Kωνσταντίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο λόγο που δεν θα ταξιδέψει ποτέ στην Τουρκία.

«Ο ελληνισμός της Κύπρου κινδυνεύει από πολλά. Από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μπει στην Κύπρο και από τους μετανάστες, τους Τούρκους έποικους που αφομοιώνονται και θα είναι η πλειοψηφία στο νησί. Από αυτή την άποψη, η Κύπρος κινδυνεύει να χάσει την ισορροπία και να χαθεί ο ελληνισμός από την Κύπρο» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως ούτε έχει πάει, αλλά και πως δεν έχει σκοπό να πάει ποτέ στην Τουρκία καθώς δε νιώθει καλά σε αυτή τη χώρα.

«Δεν έχω πάει στην Τουρκία και δεν θα πάω. Δεν φταίνε οι λαοί, αλλά δεν νιώθω και καλά. Έχω μια απέχθεια στους αμανέδες, αν κι είναι κάτι τρομερό κι εξαιρετικό. Έξι το πρωί μας ξυπνούσαν οι αμανέδες από τους μιναρέδες της Λευκωσίας κι έξι το απόγευμα πάλι, ακούγαμε τον Χότζα να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε εδώ. Είναι όλα αυτά μέσα μας», τόνισε.

Τέλος, είπε τον λόγο που δεν μπορεί να δει τη σειρά του MEGA, Famagusta: «Ο πόλεμος στην Κύπρο είναι χαραγμένος μέσα μου είναι πολύ σκληρές εικόνες τα κουβαλάς μέσα σου. Δεν μπορώ να δω το Famagusta γιατί νιώθω ότι θα μου ξύσει τις πληγές, θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This