Η Ιωάννα Τούνη εμφανίστηκε λίγα 24ωρα μετά την πλαστική στη μύτη της: «Αν σιχαίνεστε μην το δείτε» λέει η ίδια

«Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες» είπε η influencer και ανέβασε τρία βίντεο δείχνοντας το πρόσωπό της

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη, έκανε μια πλαστική επέμβαση στη μύτη της, την οποία είχε φτιάξει πριν από εννέα χρόνια, ωστόσο δεν της άρεσε το αποτέλεσμα και έκανε δεύτερο διορθωτικό χειρουργείο.

Η επιχειρηματίας απουσίασε λίγες ώρες από τα social media μέχρι να επανέλθει σε ένα βαθμό μετά το χειρουργείο και σήμερα εμφανίστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τρία βίντεο, στα οποία δείχνει το πρόσωπό της που είναι μελανιασμένο και πρησμένο από την επέμβαση.

«Ζω, είμαι μια χαρά! Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες ημέρες. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα τα μούτρα από χθες και προχθές! Ήμουν τόσο πρησμένη που δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. Τρίτη ημέρα μετά το χειρουργείο», είπε η Ιωάννα Τούνη, η οποία έδειξε στη συνέχεια τα ράμματα που έχει στη μύτη της.

«Αυτά δεν είναι μουστάκια, είναι ράμματα. Αυτά θα είναι τα μούτρα μου για τις επόμενες μέρες. Δεν πονάω τόσο στη μύτη όσο εδώ που πήραμε πλευρικό χόνδρο για να φτιάξουμε το σχήμα της μύτης που χρειαζόταν όγκο. Βλέπεις ότι έχει μεγαλώσει το κενό μεταξύ στόματος και μύτης παρόλο που είναι πάρα πολύ πρησμένη αυτή τη στιγμή όλα. Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Καλά το μάγουλο θα φύγει και αυτό μαζί με τις μελανιές», συμπλήρωσε η influencer.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This