GNTM spoiler: Ο έλεγχος από διατροφολόγο και το… λάδι σώματος που θα φέρει διπλή αποχώρηση (video)

Must Read

Στο 26ο επεισόδιο, η Ελευθερία Καρναβά δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε για δεύτερη φορά, ενώ την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Οι top9 έχουν διανύσει ήδη το μεγαλύτερο μέρος του διαγωνισμού μόδας και ήρθε η στιγμή οι ειδικοί να αξιολογήσουν την πορεία τους σχετικά με τη φυσική κατάσταση και τη διατροφή τους.

Η διατροφολόγος και ο προσωπικός γυμναστής των κοριτσιών επιστρέφουν για να ελέγξουν, για μία ακόμα φορά, την πρόοδο των μοντέλων στην έως τώρα παραμονή τους στο σπίτι του GNTM.

Ένα διαφημιστικό βίντεο γεμάτο λάμψη και αισθησιασμό αποτελεί την πρόκληση της δοκιμασίας αποχώρησης, που ακολουθεί. Με τον πελάτη να παρευρίσκεται στα γυρίσματα, το κάθε κορίτσι θα πρέπει να επιστρατεύσει όλη τη γοητεία και να σαγηνεύσει τις κάμερες ενώ προωθεί ένα πολυτελές λάδι σώματος.

Το αβαντάζ της Μαρίας, της δίνει μια ακόμα ευκαιρία να κινηθεί στρατηγικά. Η πλειονότητα των κοριτσιών δυσκολεύεται να δώσει το αποτέλεσμα που οι κριτές αναμένουν από τις εννέα καλύτερες του διαγωνισμού.

Λίγο πριν την αποχώρηση, τα κορίτσια απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μετά τα πολύωρα γυρίσματα της δοκιμασίας. Ένα παιχνίδι «Αλήθεια ή Θάρρος» στέκεται αφορμή για εντάσεις και ξεσπάσματα. Η Μαρία απολαμβάνει μια girly έκπληξη μαζί με δύο φίλες της, ως επιβράβευση για την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία.

Στο πλατό, οι κριτές είναι πολύ απογοητευμένοι από τις επιδόσεις των κοριτσιών και βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα μεγάλο δίλημμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως εκείνες, που πλέον θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να λάμπουν πραγματικά σε κάθε πρόσκληση του GNTM.

Η δοκιμασία του διαφημιστικού φέρνει απόψε διπλή αποχώρηση, με την Πόπη Γαλετσά και την Κωνσταντίνα Φλώρου να αφήνουν το σπίτι του GNTM με κλάματα…

Δείτε επίσης: O μηνιαίος μισθός που παίρνουν τα… έγκλειστα κορίτσια στο GNTM

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This