H Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε ποια ήταν η επιθυμία της μητέρας της μέχρι ένα μήνα πριν πεθάνει

«Αυτό που μου έμεινε από την μητέρα μου είναι το δαχτυλίδι της το οποίο ορκίζομαι ότι δεν θα το βγάλω ποτέ γιατί είναι η προστασία μου», είπε συγκινημένη η τραγουδίστρια.

Must Read

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της βιώνει η Άντζελα Δημητρίου αφού η σχέση της με την κόρη της περνάει κρίση ενώ πρόσφατα έχασε το στήριγμά της, την μητέρα της.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου για Όλγα Κιουρτσάκη: «Να είναι καλά αλλά θέλω να κοιτάξω εμένα»

Για την απώλεια της μητέρας της μίλησε η γνωστή ερμηνεύτρια στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και αποκάλυψε στο Νίκο Χατζηνικολάου την επιθυμία που είχε λίγο πριν πεθάνει.

«Αυτό που μου έμεινε από την μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο ορκίζομαι ότι δεν θα το βγάλω ποτέ γιατί είναι η προστασία μου. Την έχω κοντά μου. Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, που δεν καταλάβαινε τίποτα και έμπαινε μέσα σε όλα, που ήθελε τα παιδιά της να είναι πρώτα καλά και μετά όλοι οι υπόλοιποι και μια γυναίκα που μεγάλωσε την κόρη μου. Λέω την μεγάλωσε γιατί εγώ δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι κοντά της, να της προσφέρω την παρουσία μου αλλά πρόσφερα άλλα πράγματα και όταν μπορούσα ήμουν κοντά της», δήλωσε αρχικά.

«Η μάνα μου ήταν η γυναίκα που δεν καταλάβαινε τίποτα! Δυόμιση χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι, δεν περπάταγε και μέρα με τη μέρα που την έβλεπα έτσι στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί ξέχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να κάτσει να μαγειρέψει, να καθαρίσει το σπίτι, να κάνει τα πάντα. Μέχρι πριν από έναν μήνα, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, μου πιάνει το χέρι μου και μου λέει: «Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Θα είσαι μόνη σου και γω δεν θέλω να είσαι μόνη σου». Είμαι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια γιατί κουράστηκα, αγανάκτησα, περίμενα αλλιώς να έρθει η ζωή μου και αλλιώς ήρθε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This