Η Νικολίνα του My Style Rocks αποκάλυψε πως γεννήθηκε αγόρι

«Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 11 ετών (...) Κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε ξεκίνησε η διαδικασία της φυλομετάβασής μου...»

Must Read

«Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα», δήλωσε η Νικολίνα Νικολούζου στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αφήνοντας άναυδο το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η 20χρονη παίκτρια του ριάλιτι μόδας έκανε coming out ως διεμφυλική (τρανς) γυναίκα.

Αφορμή για την εν λόγω αποκάλυψή της, αποτέλεσε το θέμα της σημερινής ημέρας, το οποίο καλούσε τις παίκτριες να «αντιγράψουν» και να εξελίξουν κάποιο look εμπνευσμένο από μια φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία. Ως εκ τούτου, η Νικολίνα Νικολούζου εμπνεύστηκε από μια φωτογραφία από τότε που ήταν αγοράκι.

«Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Αγαπητοί τηλεθεατές θέλω να σας πω μια ιστορία που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετώνΔεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα. Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 11 ετών. Όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματα με τους γονείς μου και με τη στήριξή τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε ξεκίνησε η διαδικασία της φυλομετάβασής μου.

Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, χωρίς τον αγώνα και την στήριξη των γονιών μου και της οικογένειάς μου και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ. Ο λόγος που το μοιράζομαι είναι επειδή έχω παλέψει πάρα πολλά χρόνια για να νιώσω 100% του εαυτού μου και αυτό δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει να διεκδικώ τα όνειρά μου.

Έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα, τα οποία παλεύουν για την ταυτότητά τους, να διεκδικούν για τα όνειρά τους, να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο, να είναι fighters και να κυνηγούν τους στόχους τους. Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει και κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει από το να κάνω τη ζωή που μου αξίζει πραγματικότητα», είπε η Νικολίνα, απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό.

«Νιώθω ότι στη ζωή μου έχω κερδίσει το λαχείο με την οικογένεια που έχω, και επειδή έχω σταθεί πάρα πολύ προνομιούχα με την αγάπη που έχω δεχτεί και τη στήριξη που δέχομαι μέχρι και σήμερα, ένιωθα ότι το οφείλω σε κορίτσια σαν εμένα να δείξω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, γιατί δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, ούτε έρχομαι εδώ για να αποδείξω κάτι για τη θηλυκότητά μου. Όχι, έρχομαι εδώ για να δείτε τις ικανότητές μου ως άνθρωπος», κατέληξε η νεαρή παίκτρια.

  • Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την εκπομπή:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ερμαφρόδιτο είναι ένα άτομο που έχει στοιχεία και από τα δύο φύλα.
    Υπάρχουν περιπτώσεις που υπερτερούν τα αρσενικά χαρακτηριστικά στο σώμα ενός θηλυκού ή τα θηλυκά χαρακτηριστικά να υπερτερούν στο σώμα ενός αρσενικού.
    Όλα έχουν σχέση με τις ορμόνες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This