H Σταματίνα Τσιμτσιλή μας συστήνει την αδερφή της Μαίρη

Με αφορμή τα γενέθλιά της

Must Read

H Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha “Happy Day”, είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Η παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει η ίδια, όσο και με την οικογένεια από την οποία προέρχεται και συχνά μιλά για τη μητέρα και την αδερφή της.

Η οικοδέσποινα του “Happy Day” με αφορμή τα γενέθλια της αδερφής της, Μαίρης, ανάρτησε μία φωτογραφία τους από το προσωπικό της αρχείο στην οποία ποζάρει δίπλα στην αδερφή της, από καλοκαιρινές τους διακοπές, γράφοντας: “Χρόνια πολλά στην όμορφη αδερφή μου”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This