Η Γιάννα Αγγελοπούλου σε σπάνια έξοδο με την κόρη της Καρολίνα Παρθένη και την εγγονή της

Η Καρολίνα Παρθένη είναι η η 38χρονη κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη

Must Read

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη βρέθηκε χθες στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την συναυλία του André Rieu μαζί με την κόρη της από τον πρώτο της γάμο Καρολίνα Παρθένη και την εγγονή της Ελιάννα που είναι 9 ετών καθώς γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 2014.

Η Καρολίνα Παρθένη είναι η η 38χρονη κόρη της Γιάννας Αγγελοπούλου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Γιώργο Παρθένη και έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Καρολίνα έχει αποκτήσει μια κόρη την Ελιάννα που πήρε τα ονόματά της από τις δυο τις γιαγιάδες, την Ελένη και την Ιωάννα.

Η Καρολίνα Παρθένη παντρεύτηκε το 2013 στο Λονδίνο τον επί χρόνια σύντροφό της επιχειρηματία Βασίλη Αμβρόσιο που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Νότια Αφρική.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This