VIPs νύφες και γαμπροί στο event της Μυρτώς Κάζη

«Yes, I do» show

Must Read

Νυφούλες και γαμπρούληδες της showbiz ένωσαν τις δυνάμεις τους στο bridal show «Yes I Do» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο MEC Παιανίας. Η ετήσια διοργάνωση, που φέρει τη σφραγίδα της Μυρτώς Κάζη, έχει γίνει πλέον θεσμός και μάλιστα φέτος γιόρτασε τα 10 της χρόνια.

Μυρτώ Κάζη και Ιωάννα Παλιοσπύρου
  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Το σκηνικό που στήθηκε για την υλοποίηση της πιο ρομαντικής εκδήλωσης της χρονιάς ήταν δίχως αμφιβολία ονειρεμένο, ταξιδεύοντας τους θεατές στην καρδιά της αναγεννησιακής Ευρώπης μέσα από εικόνες με επιβλητικά ανάκτορα, σιντριβάνια, αγάλματα και καταπράσινους κήπους. Δέκα καταξιωμένοι σχεδιαστές, οίκοι νυφικών και βαπτιστικών ειδών και περισσότεροι από 50 celebrities συνέθεσαν το… παζλ ενός catwalk-υπερθέαμα, που έλαβε χώρα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια.

Κάτια Ταραμπάνκο

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες από τις επώνυμες Ελληνίδες που φόρεσαν εντυπωσιακές λευκές (και όχι μόνο) δημιουργίες έχουν ήδη βιώσει στη ζωή τους την εμπειρία του γάμου, ενώ για κάποιες άλλες ήταν η πρώτη τους φορά που ντύθηκαν νύφες, κάνοντας έτσι μια πρώτης τάξεως… πρόβα γάμου.

Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρος Μαρτίκας

Ανάμεσά τους ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία μπορεί να έχει βάλει νυφικό και σε άλλες επιδείξεις στο παρελθόν, ωστόσο τούτη τη φορά ήταν ανάμεσα στους θεατές και ο αγαπημένος της Σπύρος Μαρτίκας, με τον οποίο (όπως όλα δείχνουν) δεν θ’ αργήσουν πολύ να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Από την άλλη μεριά, η σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, που ήταν επίσης ανάμεσα στις νύφες της εκδήλωσης, δήλωσε: «Δεν νομίζω να υπάρξει πρόταση γάμου μετά την εμφάνισή μου με νυφικό. Ο γάμος είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει, είναι πολύ νωρίς, είμαι ένα… μωράκι 28 ετών».

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Μεταξύ των μοντέλων του «Yes I Do» ήταν επίσης οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Γερονικολού, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Βάλια Χατζηθεοδώρου και Κάτια Ταραμπάνκο, όπως επίσης η αγαπημένη του Γιώργου Σαμπάνη, Ιωάννα Σαρρή, και η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου. Στο show συμμετείχαν και γαμπροί από τη showbiz, όπως οι Κώστας Μαρτάκης, Μάνος Βροντζάκης, Χάρης Γιακουμάτος, Μιχάλης Σεΐτης, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος και Πέτρος Συρίγος.

Βάλια Χατζηθεοδώρου
Κατερίνα Γερονικολού
Πέτρος Συρίγος
Μυρτώ Κάζη
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This