Η Άντζελα Δημητρίου εξηγεί γιατί αναβλήθηκε η πρεμιέρα της

Must Read

Το μυστήριο της αναβολής της πρεμιέρας της με το Γιώργο Γιαννιά, το Χρήστο Χολίδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη που ήταν προγραμματισμένη για τις 6 Δεκεμβρίου έλυσε η Αντζελα Δημητρίου μέσω της «Espresso» και της Κλάρας Ασημακοπούλου.

Χθες κι αφού έγινε γνωστό ότι δεν πραγματοποιήθηκε η έναρξη στο νυχτερινό κέντρο, φήμες έδιναν και έπαιρναν για τους λόγους που αναβλήθηκε. Κάποιοι μίλησαν για κόντρα της Λαίδης με τον Χολίδη, ενώ στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ακούστηκε αφενός ότι τεχνικοί λόγοι καθυστέρησαν την πρεμιέρα και αφετέρου ότι ο Γιώργος Γιαννιάς ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας κι αυτό στάθηκε η αιτία.

Δείτε επίσης: Τι «τραβάει» η μανούλα… Ελεονώρα Μελέτη

«Δεν ήταν έτοιμοι τεχνικά. Η παραφιλολογία ανθεί» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πρόσθεσε πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γιαννιάς έχει λουμπάγκο. Ο Αρης Καβατζίκης, όμως, ανέφερε: «Υπάρχει ένα σενάριο πάρα πολύ έντονο που κάνει λόγο για διένεξη ανάμεσα στην κυρία Δημητρίου και στον κύριο Χολίδη». Ενα άλλο σενάριο λέει πως η διένεξή τους έγινε μετά την αναβολή, ενώ άλλες φήμες αναφέρουν πως δεν υπήρχαν κρατήσεις.

Η «Espresso» επικοινώνησε, χθες, με την Αντζελα Δημητρίου, η οποία ξεκαθάρισε πως τίποτα δεν έχει συμβεί στις σχέσεις της με τους συναδέλφους της.

«Η πρεμιέρα αναβλήθηκε γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι τεχνικά. Θα γίνει κανονικά την ερχόμενη Παρασκευή. Είναι ο Ρήγος στις χορογραφίες και θέλει να βγάλει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Οπως πέρυσι στο Εναστρον και όπως συμβαίνει σε πολλά σχήματα, είχαμε μια αναβολή για τεχνικούς λόγους. Ολα τα άλλα που ακούς και που γράφονται δεν ισχύουν! Δεν συμβαίνει τίποτα» τόνισε και πρόσθεσε πως, αν όλα πάνε καλά, την επόμενη Παρασκευή θα υποδεχτεί το κοινό της στη συμπρωτεύουσα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This