Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια» – Ο λόγος που χώρισε με τον Βασάλο

«Έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα μέσα στο σκοτάδι και πάθαινα κρίσεις άγχους»

Must Read

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού έπειτα από τρία χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρόμενα αποφάσισε αυτήν την τηλεοπτική σεζόν να επιστρέψει. Έτσι λοιπόν την παρακολουθούμε στο πλευρό του Κώστα Τσούρου στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Για το τηλεοπτικό της comeback μίλησε η δημοσιογράφος στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out» και τόνισε πως: «Είμαι πάρα πολύ ήρεμη αυτή την περίοδο. Η ομορφιά πρέπει να βγαίνει από μέσα σου κι εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά με το μέσα μου και αυτό αρχίζει και φαίνεται. Αισθάνομαι τυχερή, γιατί δουλεύω με ανθρώπους που με αγαπούν και από την πρώτη στιγμή που έπεσε αυτό το τηλέφωνο είπα: ναι, θα το κάνω.

Το ότι απείχα τρία χρόνια από την τηλεόραση ήταν συνειδητή απόφαση. Ήθελα να ηρεμήσω, είχα κουραστεί πάρα πολύ από όλη αυτή την πίεση και το άγχος. Έμεινα σπίτι μου με τις επιχειρήσεις μου.

Εκεί κατάλαβα τι θα πει να φροντίζεις την Ευρυδίκη, γιατί πριν δεν με φρόντιζα καθόλου. Είχα κουραστεί να δίνω λογαριασμό για τα πάντα και υπήρχαν φορές που δεν το άντεχα. Γύριζα σπίτι, τα έπαιρνα όλα μέσα μου, έκλεινα τα παντζούρια, έκλαιγα μέσα στο σκοτάδι και πάθαινα κρίσεις άγχους. Ήταν ένα αδιέξοδο που έπρεπε να διαχειριστώ».




Η πρώην παίκτρια του Survivor αν είχε επιλέξει ανάμεσα σε καριέρα και την οικογένεια, θα διάλεγε την δεύτερη επιλογή. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει εκφράσει την επιθυμία της να δημιουργήσει την δική της οικογένεια.

«Καριέρα ή γάμος; Θα βάλω την οικογένεια πρώτα. Νομίζω ότι δεν το έχω κρύψει κιόλας. Θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια από πολύ μικρή. Από τα 25 μου θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να γίνω μάνα! Θέλω να δημιουργήσω μια οικογένεια όπως μεγάλωσα εγώ. Για μένα δεν είναι ο γάμος σαν μυστήριο, για μένα είναι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Και μια απλή συμβίωση είναι γάμος. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου», παραδέχτηκε.




Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και αρκετό διάστημα έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ωστόσο, όπως έχει σχολιάσει και η αθλητικογράφος σε παλαιότερη δήλωσή της: «Είμαστε σουηδικό πρώην ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Η ίδια έχει προχωρήσει τη ζωή της και βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, γεγονός το οποίο όμως δεν διατυμπανίζει. Για τη νέα της σχέση αλλά και για τον λόγο που χώρισε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, απάντησε ότι: «Είμαι ο άνθρωπος που τα αναλαμβάνει όλα, οπότε έλεγα συνέχεια ότι θα τα κάνω όλα εγώ και αυτό έπρεπε λίγο να το μαζέψω. Και στην προσωπική μου ζωή ισχύει αυτό, είμαι πολύ φροντιστικός άνθρωπος, πολύ δοτικός αλλά οι σχέσεις είναι και να δίνεις και να παίρνεις. Εμένα μου έλειπε η φροντίδα. Πλέον επιλέγω να κρατάω περισσότερα πράγματα για μένα.

Στην αρχή στις δηλώσεις μου ήμουν πολύ σκληρή, ήθελα να προστατεύσω αυτό που είχα. Υπήρχαν περιπτώσεις που ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Μου χρεώνανε σχέσεις, μου χρεώνανε χωρισμούς, γάμους, εγκυμοσύνες και τρίτα πρόσωπα. Πλέον έχω μαλακώσει.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Θα έπρεπε να είχα μια ντουζίνα παιδιά! Με ενοχλεί το θέμα της εγκυμοσύνης»

Περνώντας τα χρόνια με τον Κωνσταντίνο καταλάβαμε από ένα σημείο και μετά ότι είχαμε διαφορετικούς στόχους. Είναι πολύ ώριμο να κάθεσαι και να συζητάς με τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου και να λες ένα κι ένα κάνει δυο. Δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να ταλαιπωρείσαι. Σε κάποια φάση νομίζω ότι χαθήκαμε, αυτό. Στην αρχή του χωρισμού με τρόμαζε όλο αυτό πάρα πολύ (ότι θα έπρεπε να το αποκαλύψει δημόσια). Μετά κάθεσαι τα βάζεις κάτω και λες είναι η ζωή σου γιατί να πρέπει να κάθεσαι να μαραζώνεις.

Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου, για όλες μου τις επιλογές. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη».




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This