Νίκος Αναδιώτης: «To σεξ ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους εκτός γάμου είναι αμαρτία»

«Τώρα που είναι περίοδος σαρακοστής θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;» πρόσθεσε

Must Read

Ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για το αν θα κατέβει υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νίκης, αναφέρθηκε ξανά στους ομοφυλόφιλους και στη σχέση του με την θρησκεία και την πίστη.

«Εγώ θα ζητήσω μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους ομοφυλόφιλους. Αν έχω προσβάλει κάποιον. Ζητάω ειλικρινά συγγνώμη από την ψυχή μου. Ό,τι λέω θέλω να εκπορεύεται από την ορθοδοξία και την πίστη που έχουμε. Η σεξουαλική πράξη ανάμεσα σε δύο ομοφυλόφιλους, όπως και ανάμεσα σε δύο ετεροφυλόφιλους είναι αμαρτία όταν την κάνουν εκτός γάμου. Αυτό λέει η θρησκεία», είπε ο Νίκος Αναδιώτης σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για την ομοφυλοφιλία.

«Τώρα είναι περίοδος σαρακοστής και νηστείας για την ορθοδοξία. Ο καθένας νηστεύει με τον πνευματικό και με ότι μπορεί ο ίδιος. Θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη; Είμαι ζευγάρι με μία σύζυγο που την αγαπώ και την τιμώ πάνω από τα παιδιά μου», συμπλήρωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Υπήρξε μία αποκάλυψη στη ζωή μου και με μετέστρεψε. Ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο, δεν τον ανακαλύπτεις. Σε όλους τους ανθρώπους μπορεί να συμβεί αυτό αν το θέλουν…Ένας καλός άνθρωπος που θέλει να είναι απλά καλός χριστιανός και όχι απλά καλός άνθρωπος δε μπορεί να είναι ρατσιστής και ομοφοβικός. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ρατσιστή ούτε ομοφοβικό. Ίσα ίσα θέλω η αγκαλιά μου να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη…Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του. Δε χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου» είπε για το Θεό αλλά και το πως θα αντιδρούσε αν ένας από τους γιους του, του ανακοίνωνε πως είναι gay.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This