Στο νοσοκομείο με έμφραγμα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει στο θέατρο

Οι λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγεία του!

Must Read

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης λόγω του εμφράγματος που έπαθε το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαρτίου.

Η Δανάη Μπάρκα η οποία έχει πολύ στενή σχέση με τον ηθοποιό καθώς όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, τον έχει σαν δεύτερο πατέρα της, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του και αποκάλυψε πως στο πλευρό του ήταν η μητέρα της και πολύ καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα. Γιατί από χθες και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Υπέστη ένα έμφραγμα το βράδυ της Τετάρτης, τώρα είναι καλά, όσο μπορεί να είναι σε αυτήν την κατάσταση.

Ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί, γιατί τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εγώ τον είδα και κάναμε τις αγκαλιές μας. Είναι στο Γεννηματάς εκτός κινδύνου. Είναι σε μία ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείτε και τα νεότερα θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες», τόνισε.




 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», η οποία λόγω της υγείας του θα αναβληθεί για λίγες ημέρες.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του Mega, θα υπάρξει αντικατάσταση του ηθοποιού από τον Μιχάλη Ρέππα από αυτή την Τετάρτη 27/3.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This