Η όχι και τόσο τυχαία συνάντηση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου: Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι

«Δεν ήξερα ότι θα είναι εδώ», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την συνάντηση που είχε με τον πρώην σύντροφό της. Τι ισχύει στην πραγματικότητα;

Must Read

Όλοι γνωρίζουμε πως ο χωρισμός του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου δεν ήταν και τόσο βελούδινος, παρόλα αυτά οι δυο τους φαίνεται πως άφησαν πίσω τους τις όποιες διαφορές τους και μπόρεσαν να συνυπάρξουν στο event που βρέθηκαν πρόσφατα καλεσμένοι. Οι δυο τους μάλιστα κάθισαν και στο ίδιο τραπέζι σαν πολιτισμένοι άνθρωποι.

«Δεν μπήκαμε μαζί. Καθόταν η κοπέλα και έτυχε ήρθα εγώ πάνω – κάτω την ίδια ώρα. Εχθροί είμαστε; Εννοείται και χαιρετηθήκαμε στο ίδιο τραπέζι καθίσαμε, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε», είπε ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για την συνάντησή που είχε με την πρώην σύντροφό του.




«Δεν ήξερα ότι θα είναι εδώ. Επειδή έχει περάσει καιρός και έχει κλείσει αυτό το θέμα οριστικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, να συνυπάρχουμε σε έναν χώρο, έστω και τυχαία», ανέφερε στη συνέχεια η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.




Στην συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο PR Manager που διοργάνωσε τον event, Νεκτάριος Σκαμνάκης, είχε ενημερώσει το πρώην ζευγάρι για την παρουσία του ενός και του άλλου.

«Ήξερε ο ένας για την παρουσία του άλλου. Δεν ξέρω αν τους είχε πει ότι θα είναι στο ίδιο τραπέζι. Όφειλε και τους είχε ενημερώσει ότι θα είναι σε αυτό το κλειστό event και οι δύο. Δεν είχαν πρόβλημα να συνυπάρξουν», είπε στον αέρα η παρουσιάστρια του Alpha.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This