Κοντοχωριανή με την Ελένη Φουρέιρα η Αιμιλία Βόντος: Κατάγονται και οι δυο από το Φιέρι της Αλβανίας

H πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" αποκάλυψε επίσης την δουλειά της αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Must Read

Η Emilia Vodos, η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” βρέθηκε καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή της Zoe Pre και μίλησε για την οικογένειά της, την καταγωγή της, τη δουλειά της, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει από μικρό παιδί και της προκαλεί 68% αναπηρία.

Αποκάλυψε ότι κατάγεται από το Φιέρι της Αλβανίας όπου γεννήθηκε και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις 8 μηνών καθώς οι γονείς της ήταν πολύ νέοι σε ηλικία και ήθελαν να έρθουν στη χώρα για να σπουδάσουν. Εδώ, μεγάλωσε στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Κερατσίνι. Επίσης για πρώτη φορά και πάλι, εξομολογήθηκε πως η δουλειά της είναι να πουλάει πακέτα κρυπτονομισμάτων.

Επίσης αποκάλυψε πως έχει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δε θα το ξεπεράσει ποτέ, ωστόσο αν και έχει ταλαιπωρηθεί, έχει μάθει να ζει με αυτό:

«Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Έχω μάθει να ζω με αυτό. Δεν το ξεπερνάς ποτέ, γεννήθηκα με αυτό το αιματολογικό πρόβλημα και θα πεθάνω με αυτό. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει κάποια λύση, το έχουμε ψάξει πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Κάποια στιγμή ήρθαν οι περιορισμοί από τους γιατρούς μου. Τύπου να μην γυμνάζομαι. Είμαι τυχερή γιατί ο πατέρας μου είναι γιατρός, παθολόγος. Από τους πιο καλούς γιατρούς που έχω γνωρίσει στη ζωή μου γιατί υπάρχουν και ακατάλληλοι γιατροί που έχω περάσει από αυτούς. Μέχρι μια ηλικία ήταν όλα καλά, κάναμε κάποιες θεραπείες και αργότερα τα πράγματα δυσκόλευαν. Ερχόντουσαν οι νοσηλείες η μια πίσω από την άλλη. Τρεις με τέσσερις νοσηλείες τον χρόνο. Είναι η πρώτη φορά που το μοιράζομαι τόσο ανοιχτά. Το ξέρουν μόνο οι φίλοι μου και η οικογένειά μου.

Η εφηβεία μου ήταν τρομακτική, γιατί λόγω του προβλήματος αυτού οι γιατροί μού είχαν κόψει τα πάντα. Έχω περάσει περιόδους με μεγάλη κατάθλιψη. Δεν έπαιρνα τα φάρμακά μου και είχαμε φτάσει στο σημείο να διαπραγματευτούμε το αν θα πεθάνω ή όχι. Έκανα ενέσιμα φάρμακα στην κοιλιά κάθε βράδυ για 12 ώρες. Εγώ αυτό δεν μπορούσα να το κάνω. Μου έλεγαν “πρέπει να βρούμε μια λύση, πρέπει να πάρεις τα φάρμακά σου”. Λέω “δεν υπάρχει λύση δεν θα τα πάρω, δεν μπορώ να είμαι τρύπια στην κοιλιά”. Μου λέει “παιδί μου το καταλαβαίνεις ότι δεν πάει καλά η κατάσταση, θα πεθάνεις”. Γυρίζω και του λέω “εντάξει ας πεθάνω δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ να κατέβω αυτή τη στιγμή κάτω στον δρόμο να με πατήσει ένα αυτοκίνητο και να πεθάνω”. Μέχρι τότε δεν υπήρχαν χάπια», είπε.

«Στα 19 μου, στην τελευταία μου νοσηλεία, στους μεγάλους πόνους, στους ορούς πάνω απ’ το κεφάλι μου, στις μορφίνες που μου βάζανε. Είπα μέσα μου “Θεέ μου σου αφήνω την υγεία μου στα χέρια μου και εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις εσύ θα αποφασίσεις για την πορεία της υγείας μου”. Αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια μου. Από την τελευταία νοσηλεία μου μέχρι σήμερα, δεν έχω νοσηλευτεί ξανά», πρόσθεσε στη συνέχεια η νικήτρια του “My Style Rocks” Emilia Vodos.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σε κάθε ευκαιρία η Αλβανίδα Εντέλα Φουρειράι η αλλιώς Ελένη Φουρέιρα, που έφαγε ψωμί και λίγδωσε το άντερο της στην Ελλάδα, σχηματίζει με τα χέρια της, την μαδημένη Αλβανική κότα. Δυστυχώς η Ελλάδα τάισε την Αλβανία για να μας απειλεί σήμερα, να μας κλέβει και να μας προσβάλει.

    • Χαμηλό επίπεδο. Ρατσιστικές συμπεριφορές λές και είσαι ο ανώτερος τελειώστε με αυτές τις αντιλήψεις κακομοίρηδες

      • Γιατί σε πειράζουν οι αλήθειες;;;
        Άλλωστε τα συγκεκρίμενα νούμερα ,από κόμπλεξ και συμπλέγματα,δεν αποκάλυπταν την καταγωγή τους…

  2. Οι Αλβανοί πριν έρθουν στην Ελλάδα, σκούπιζαν τον πισινό τους με πέτρες. Κυριολεκτικά μύριζαν τα χνώτα τους από την πείνα. Οι Έλληνες έκαναν ανθρώπους αυτά τα ζώα, που και τώρα ζώα είναι.

  3. Η Φουρέιρα δεν έλεγε ψέματα ότι ήταν από το Μεξικό, επειδή ντρεπόταν να πει ότι ήταν από την εγκληματική Αλβανίδα; Καθαρή Αλβανίδα η Φουρέιρα, που χόρτασε ψωμί στην Ελλάδα, αφού ήρθαν εδώ πεινασμένοι και ξεβράκωτοι, από τον Σοσιαλιστικό παράδεισο του Εμβέρ Χότζα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This