Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

Τι δήλωσε η σύζυγος του 55χρονου τραγουδιστή

Must Read

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος υπέστη έμφραγμα και ανακοπή και νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Γεννηματάς με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη.

Ο 55χρονος τραγουδιστής κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στις πρόβες για το J2US και από εκείνη τη στιγμή στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του που δήλωσε:

«Οι γιατροί μου λένε ότι έχει γερό οργανισμό, ότι θα πάνε όλα καλά αλλά ακόμα περιμένουμε. Είναι καθησυχαστικοί. Συνέβη ένα γεγονός, αλλά πάει καλά. Δεν είχε καμία ενόχληση. Πριν έναν μήνα έκανε προληπτικές εξετάσεις. Ο Δημήτρης είναι σχολαστικός. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν έδειξαν τίποτα. Δεν ξέρω πώς συνέβη».

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν: «Είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Οι γιατροί που παραμένουν αισιόδοξοι, χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This