Φαίη Σκορδά: Τι τρέχει με τον Σέρχιο Αραούχο;

Must Read

Στην Ιταλία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Φαίη Σκορδά και η συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σέρχιο Αραούχο πυροδότησε τις φήμες για νέα σχέση της παρουσιάστριας.

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε στην Ρώμη για τις ανάγκες μίας φωτογράφησης ρούχων, εταιρίας η οποία ανήκει στον ποδοσφαιριστή. Ο Αραούχο αναδημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Φαίη Σκορδά και η κίνηση αυτή ήταν η «αρχή του κακού»…

Η παρουσιάστρια όμως, διέψευσε τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον ποδοσφαιριστή.

«Καμιά φορά απορώ αν είναι από άγνοια, δεν μου έχει ξανατύχει. Όπως ξεκινάτε, με αναγκάζετε να απαντήσω. Με έπιασε το στομάχι μου. Τι άλλο να πω; Και που με πήρανε οι δημοσιογράφοι, πάλι γι’ αυτά γράφανε. Συνηθισμένη είμαι, προφανώς αυτή τη δουλειά κάνω και μία χαρά, με χιούμορ το αντιμετωπίζω», είπε αρχικά στην έναρξη της εκπομπής της.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι, κάθε μέρα γίνεται, και πλέον δεν με ενοχλεί, ούτε θα απαντήσω. Αλλά αυτό είχε να κάνει με μία φίλη μου, που είναι σχεδιάστρια μόδας κι αυτή είχε μία συνεργασία με το συγκεκριμένο ρούχο που ανήκει σε μία συλλογή… Αν ήταν κάτι το οποίο θα ήθελα να επικοινωνήσω, μπορεί και να το έκανα. Δεν είναι κάτι κακό, και φαντάζομαι όλοι με χαρά και με αγάπη έγραψαν κάτι, γιατί είναι ευχάριστο. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η έκταση», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This