Χαρμόσυνα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση»

Το ξέσπασμα του συνεργάτη του τραγουδιστή για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει φύγει από τη ζωή.

Must Read

Στο νοσοκομείο για πέμπτη ημέρα παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα καρδιακή προσβολή που έπαθε κατά την διάρκεια των προβών για τις ανάγκες του J2US.

Δείτε επίσης: Γύρισε από τον άλλο κόσμο ο Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν οξυγονωνόταν για 8 λεπτά»

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό έγιναν ενέργειες από τους θεράποντές γιατρούς να τον ξυπνήσουν χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τα αποτελέσματα από τις δύο αξονικές εγκεφάλου βγήκαν καλά.

Για τα νεότερα της υγείας του μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», η σύζυγός του Κατερίνα και αποκάλυψε πως: «Υπάρχει μία μικρή βελτίωση, ουσιαστικά είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για εμάς. Το θετικό είναι αυτό, ότι είναι μία σταθερή κατάσταση. Υπάρχει μία ελάχιστη, έστω και μικρή βελτίωση κάθε μέρα. Σίγουρα οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση είναι πολύ αργός για να είναι ασφαλής, γιατί είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε».

«Μας ζητάνε οι γιατροί υπομονή. Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι είναι μία σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μία ελπίδα ότι θα πάει καλά αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μία επιφύλαξη μέχρι να δούμε το αποτέλεσμα» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Πετράκη Κόκοτα.




Έξαλλος όμως είναι ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα, Νεκτάριος Αναγνώστου με ορισμένα δημοσιεύματα που ήθελαν τον αγαπημένο τραγουδιστή να έχει φύγει από τη ζωή.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» τόνισε πως: «Είναι τραγικό, κάθεται ο καθένας και γράφει πράγματα που δεν υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή είναι κρίσιμη η κατάστασή του, είναι σταθερή. Τίποτα από αυτά που γράφονται δεν είναι αλήθεια. Ακόμη περιμένουν οι γιατροί να δουν πώς θα πάει η κατάσταση. Θα μας πεθάνουν πριν την ώρα μας; Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, όταν έρθει η ώρα μας. Γράφει ο καθένας ό,τι θέλει. Η κατάσταση είναι σταθερή. Δεν υπάρχουν αυτά που λένε ότι έφυγε από τη ζωή και δεν το λένε. Ας σεβαστούμε, είναι λεπτό το ζήτημα. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν».

«Δεν είναι δυνατό να τα γράφουν αυτά δεξιά και αριστερά, ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης. Αντί να κάθονται να ασχοληθούν με πιο σοβαρά πράγματα. Σαν την υγεία δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο αλλά δεν μπορείς να λες πράγματα που δεν υπάρχουν. Δεν σέβονται ούτε την οικογένεια ούτε τον ίδιο» ξεσπάει ο συνεργάτης του Δημήτρη Κόκοτα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This