Σοκάρει η Αμάντα Μανωλάκου: «Ρώταγα τη μητέρα μου και τους γιατρούς μου αν θα πεθάνω»

«Έλεγα στη μητέρα μου ορκίσου μου γιατί το παιδί μου ήταν μόλις ενός έτους»

Must Read

Την Αμάντα Μανωλάκου την είχαμε γνωρίσει μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks. Η influencer συμμετείχε στην εκπομπή μόδας, όχι μία αλλά δύο φορές. Την πρώτη φορά είχε αποχωρήσει σχετικά νωρίς, ενώ την δεύτερη φορά έφτασε πολύ κοντά στον τελικό.

Η influencer κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε χρόνια στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα η 39χρονη πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε αποκαλύψει πως είχε σκλήρυνση κατά πλάκας.

Για τον τρόπο με τον οποίο το έμαθε αλλά και για το πως το διαχειρίστηκε μίλησε η ίδια στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show», εκφράζοντας τον φόβο που ένιωσε.

«Την πρώτη φορά που πήγα στο My Style Rocks ήταν μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή μου, όταν έμαθα για το αυτοάνοσό μου… Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας… Είναι δύσκολο. Τα συμπτώματα ήταν ότι εκεί που καθόμουν ένιωθα το ταβάνι να κουνιέται, το ίδιο και όταν ξάπλωνα, μετά έβλεπα το πάτωματα να κουνιέται όταν περπατούσα… Πήγα στο νοσοκομείο και το ανακάλυψα. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που πιστεύω ότι σε πέντε χρόνια δε θα υπάρχει η σκλήρυνση κατά πλάκας….

Όταν το έμαθα, με σόκαρε. Ο τρόπος που μου το ανακοίνωσαν στο νοσοκομείο με σόκαρε, δε με προετοίμασαν ψυχολογικά. Είναι άλλοι άνθρωποι που το θέλουν αυτό, εγώ ήθελα να μου το φέρουν λίγο πιο μαλακά…Τις επόμενες μέρες, οι επόμενοι μήνες, ίσως και τα επόμενα δυο χρόνια, άκουγα ευλαβικά τους γιατρούς μου, δε γκούγκλαρα και ρώταγα τη μητέρα μου και τους γιατρούς μου, αν θα πεθάνω… Της έλεγα ορκίσου μου γιατί το παιδί μου ήταν μόλις ενός έτους. Το έμαθα στα 30, ήμουν μικρή σε ηλικία, μεγάλη για σκλήρυνση» εξομολογήθηκε.

«Ρωτούσα τους γιατρούς, αν θα πεθάνω, και μου είχαν εξηγήσει ότι δεν θα πεθάνεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνεις παράλυτη σε βάθος χρόνου. Μπορεί, όμως, και να μην γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να μείνεις τυφλή. Δεν το ξέρουν με σιγουριά. Αυτό μπορεί να σε χτύπησε τώρα και να «κοιμήθηκε» και να μην σε ξαναχτυπήσει, αλλά μπορεί και να ξυπνήσει’ ραγδαία και να χάσεις τη ζωή σου ή να μείνεις σε ένα καροτσάκι» περιέγραψε η Αμάντα Μανωάλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This