H Άντζελα Δημητρίου έκανε την ανατροπή και δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού που είχε με την δικηγόρο της

Ο λόγος που «πάγωσε» όλες τις νομικές κινήσεις της εναντίον της κόρης της - Το όνομα που θα πάρει η εγγονή της!

Must Read

Τεταμένες είναι ακόμη οι σχέσεις ανάμεσα στην Όλγα Κιουρτσάκη και την Άντζελα Δημητρίου έπειτα από τον έντονο τσακωμό που είχαν στο κοινό τους ταξίδι στην Αμερική.

Και ενώ όλα έδειχναν πως στα δύσκολα καταφέρνουν να αφήσουν πίσω τις όποιες διαφορές τους και να είναι εκεί η μία για την άλλη, ένα νέο επεισόδιο, το οποίο έγινε στο μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από το μνημόσυνο της μητέρας της τραγουδίστριας, τις έκανε να ψυχρανθούν ακόμη περισσότερο.

Η Όλγα Κιουρτσάκη μάλιστα δεν εμφανίστηκε στα 40α της γιαγιάς της ενώ η Άντζελα Δημητρίου της έκανε ξεκάθαρο πως δεν θέλει να έχει καμία επαφή με εκείνη και την οικογένειά της.

Υπήρχε μάλιστα το ενδεχόμενο η λαϊκή ερμηνεύτρια να κινηθεί νομικά κατά της κόρης της και του συζύγου της για τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για εκείνη. Ωστόσο σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Άτζελα Δημητρίου έχει παγώσει την οποία διαδικασία λόγω πένθους.

«Είχαμε ακούσει ότι μπορεί να φτάσουν στα δικαστήρια. Όπως είχε πει και στην εκπομπή μας η Βάσια Καπερνάρου, σκόπευε να κινηθεί νομικά η Άντζελα Δημητρίου απέναντι σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά.

Αυτό λοιπόν που μαθαίνω τώρα είναι ότι υπάρχει μια ανατροπή. Η Άντζελα Δημητρίου είχε ραντεβού την προηγούμενη εβδομάδα με την δικηγόρο της, Βάσια Καπερνάρου στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μάλιστα η τραγουδίστρια έχει “παγώσει” τα πάντα, δεν θέλει να προχωρήσει η διαδικασία γιατί και ψυχολογικά δεν είναι πολύ καλά εξαιτίας και του θανάτου της μητέρας της», αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Θέλει τα πάντα να ηρεμήσουν, να ηρεμήσει και η ίδια πρωτίστως και μετά να δει τι μέλι γενέσθαι», πρόσθεσε για την Άντζελα Δημητρίου και την δύσκολη περίοδο που βιώνει.

Όσο για το όνομα που θα πάρει το εγγονάκι της τραγουδίστριας, θα είναι Μιχαέλα-Αγγελική όπως είχε προγραμματιστεί εξαρχής. Παρόλα αυτά παραμένει άγνωστό αν η Άντζελα Δημητρίου παρευρεθεί στην βάφτιση.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This