Μαρί Κωνσταντάτου: Παντρεύτηκε κρυφά πριν ένα χρόνο με τον Γιάννη Κέντ

«Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί»

Must Read

Η Μαρί Κωνσταντάτου βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη σχέση με τον επιχειρηματία Γιάννη Κεντ. Οι δυο τους έχουν στεγάσει τον έρωτά τους στα Νότια Προάστια και ενώ πολλοί περίμεναν ότι θα πάνε την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, εκείνοι όντως έκαναν το βήμα αλλά κάτω από άκρα μυστικότητα.

Συγκεκριμένα η Μαρί Κωνσταντάτου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αποκάλυψε πως είναι παντρεμένη με τον αγαπημένο της σύντροφο εδώ και έναν χρόνο, με τους δημοσιογράφους να ξαφνιάζονται καθώς δεν είχαν αντιληφθεί τίποτα.

«Έχω παντρευτεί! Σας το λέω τώρα, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός, αλλά είμαι ήδη παντρεμένη. Σας ξάφνιασα! Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα, οπότε σας απάντησα. Έχει περάσει καιρός, σε λίγο θα έχουμε επέτειο! Όταν κάποιος θέλει να προφυλάξει κάτι, μπορεί. Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια απευθύνθηκε στον σύζυγό της που βρισκόταν παραπέρα: «Γιάννη, μιλάω για το γάμο μας. Μου έχουν εκμαιεύσει αυτό που διαφυλάξαμε εδώ και ένα χρόνο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This