Γάμος και βαφτίσια για τον Κωνσταντίνο Δρούλια!

Ο Κωνσταντίνος ∆ρούλιας και η αγαπημένη του παντρεύονται, ενώ την ίδια μέρα θα βαφτίσουν και τη μικρή Σοφία

Must Read

Διπλή χαρά για τον Κωνσταντίνο Δρούλια. Ο τραγουδιστής του επιτυχημένου μουσικού ντουέτου Droulias Brothers θα ντυθεί γαμπρός ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της όμορφης συντρόφου του Αναστασίας Ευτυχίδου.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2020, έχει ήδη αποκτήσει μια κορούλα, η οποία θα βαπτιστεί την ίδια ημέρα και θα πάρει το όνομα Σοφία, από τη μητέρα του Κωνσταντίνου.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του γάμου τους, που δημοσιεύεται σήμερα σε καθημερινή εφημερίδα: «Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας του Χαράλαμπου και της Σοφίας, το γένος Χριστόπουλου, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στη Βάρη Αττικής, και η Αναστασία Ευτυχίδου του Γεωργίου και της Γεωργίας, το γένος Μιχαλακάκου, που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Βάρη Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κερατέα Αττικής».

Κωνσταντίνος και Αναστασία στη Ρώμη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουμπάροι στον γάμο του Κωνσταντίνου και της Αναστασίας, η οποία είναι γιατρός με ειδίκευση στην αισθητική ιατρική, θα είναι δύο άνθρωποι από τον στενό φιλικό κύκλο τους που δεν έχουν σχέση με τον χώρο της showbiz. Τη μικρή Σοφία θα βαφτίσει ένα ζευγάρι Ελληνοκαναδών φίλων τους, που γνωρίστηκαν μαζί τους στη διάρκεια μιας περιοδείας των Droulias Brothers στη Βόρεια Αμερική και στον Καναδά. Μετά το διπλό μυστήριο, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Κερατέα, πρόκειται να ακολουθήσει δεξίωση σε κτήμα που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή.

Οπως μαθαίνουμε, μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και γνωστοί καλλιτέχνες με τους οποίους έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς οι Droulias Brothers. Δίπλα στον γαμπρό θα βρίσκεται φυσικά και ο αδελφός του Ηλίας Δρούλιας, ο οποίος πιθανότατα δεν θ’ αργήσει να πάρει κι εκείνος σειρά, αφού τον περασμένο Ιανουάριο έγινε γνωστό πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του. Με το καλό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This