«Έφυγε» ο Roberto Cavalli

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών

Must Read

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Ρομπέρτο Καβάλι. Ο διάσημος μόδιστρος πέθανε στην Φλωρεντία καθώς η υγεία του είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες. Άφησε πίσω του 6 παιδιά με το μικρότερο να είναι μόλις 1 έτους.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσαν συγγενείς του.

O Roberto Cavalli είχε ιδρύσει την εταιρεία την δεκαετία του 1970 και την πούλησε το 2015. Η περιουσία του υπερβαόινει τα 500 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φημισμένος Ιταλός σχεδιαστής άρχισε να ασχολείται με την μόδα σε νεαρή ηλικία και το 1970 δημιούργησε τον δικό του οίκο. Σήμα κατατεθέν του οι γούνες, τα χαρακτηριστικά κεντητά σχέδια, τα έντονα ντεκολτέ και τα διαφανή ενδύματα. Μεγάλη επιτυχία είχε σημειώσει, επίσης, μια ειδική γραμμή αφιερωμένη στους νέους.

Το 2015 αποφάσισε να πουλήσει την εταιρεία του και να αφιερωθεί στην οικογένειά του. Λάτρευε την γενέτειρα πόλη του, την Φλωρεντία, όπου διέμενε τα τελευταία του χρόνια.

Πρόσφατα βάπτισε Giorgio το τελευταίο του παιδί, ηλικίας ενός μόλις έτους. Με τον τρόπο αυτό θέλησε να τιμήσει το όνομα του πατέρα του, ο οποίος το 1944 εκτελέστηκε από τους Ναζί, στην πόλη Αρέτσο της κεντρικής Ιταλίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This